800 af Middelfart Sparekasses 2.000 garanter i Fredericia-området fyldte Messe C til sidste plads til garantmøde mandag aften.

Der var kø ved indgangen, da dørene blev åbnet kl. 17.45. 800 af sparekassens 2.000 garanter i Fredericia-området deltog i garantmødet.

Det går godt i Fredericia, og det går godt i Middelfart Sparekasse i Fredericia. Det var konklusionen fra Henrik Troelsen, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Fredericia, da han mandag aften stod på podiet foran 800 af sparekassens garanter.

Middelfart Sparekasse inviterer hvert andet år til garantmøde, og her benytter afdelingsdirektøren lejligheden til at se tilbage – og også lidt fremad.

Henrik Troelsen ser som sagt positivt på udviklingen i Fredericia, ikke mindst omkring Kanalbyen. Sparekassen er selv gået aktivt ind i at skabe en attraktiv bydel, da afdelingen i Fredericia sidste år donerede 250.000 kr. til projektet ”Kunst i Kanalbyen”.

  • Nogle af jer synes måske, at 250.000 kr. er mange penge. Det synes vi faktisk også, men omvendt er vi med til at skubbe et super godt projekt i gang – til gavn for Fredericia, sagde Henrik Troelsen fra talerstolen.
Fra talerstolen lagde Henrik Troelsen vægt på, at det går godt i Fredericia. Og Middelfart Sparekasse er glad for at bidrage til udviklingen, bl.a. gennem “Kunst i Kanalbyen”.

Plads til flere kunder

På den forretningsmæssige front kunne han ikke undlade at nævne, at sparekassen efterånden er et af de eneste pengeinstitutter, som har en erhvervsafdeling placeret i Fredericia.

  • Vi ønsker at være tæt på vores kunder, og vores erhvervskunder giver udtryk for, at de ønsker, at vi er tæt på dem, sagde Henrik Troelsen og oplyste, at afdelingen i Fredericia har 6.800 kunder.
  • Og vi har stadig ledige kontonumre til både privat- og erhvervskunder, sagde han med et smil.

Gode ambassadører

Det sagde han til en flok, hvor alle er kunder i forvejen. Men deres indsats er uvurderlig, påpegede Henrik Troelsen.

  • I er vigtige ambassadører for os, fastslog Henrik Troelsen.

Middelfart Sparekasse holder yderligere fem garantmøder i denne og næste uge, to i Middelfart og et i Vejle, Hedensted og Kolding. Alle mere end 5.000 pladser til arrangementerne er optaget.

Garanterne fik en aften med beretninger fra sparekassen, mad og musikalsk underholdning.
https://mikeno.dk/t262/M%C3%B8d%20og%20lyt%20til%20foredrag%20med%20Umahro%20Cadogan%20fra%20%22Spis%20dig%20rask%22
Annonce – køb billet her