Fredericia døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste kriminalhistorier.

Kenneth Nielsen fra Sydøstjyllands Politi stod for dagens pressebriefing. Han startede ud med at fortælle om en episode med en 16-årig dreng fra Libyen, der i et tog fortalte DSB-personalet, at han ville søge asyl. Da toget kom til Fredericia blev politiet kontaktet.

»Klokken 20:25 fik vi en anmeldelse om, at han ville søge asyl. Via en tolk sagde han, at han ville søge asyl, da han frygter for sit eget liv, hvis han kommer til sit hjemland. Han er blevet kørt til Sandholm-lejren i Nordsjælland, som er normal procedure i den slags sager,«  siger Kenneth Nielsen.

Mandag klokken 02:36 har der været indbrud på Børup Sandevej, hvor man er kommet ind via en aflistet rude. Grunden til det præcise tidspunkt er, at der gik en alarm flere steder i huset og i den forbindelse kom der både en hundepatrulje og en vægter til stedet.

Via overvågning beskrives gerningsmanden som en person, der var iført en pandelampe, havde en sweater og mørke bukser på. Sagen er mandag klokken 13:28 blevet opdateret, da man inde hos naboen har fundet værktøj, der formentlig er brugt i forbindelse med indbruddet.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer