Påsken ligger for vores fødder og vejrudsigterne smiler påskens farver. Hos Fru Møllers Ishus ved Cozy på Lystbådhaven er man klar til at forsøde påsken med lækre isvafler, franske hotdogs og kølige drikkevarer.

Denne morgen står solens stråler smukt ned gennem de flotte lystbåde ved Jesper Bangsvej i Fredericia. Tina Møller har inviteret Fredericia AVISEN for at fortælle om den nye sæson, der jo i år er noget alternativt til det normale. Coronatiden sætter sine begrænsninger og vi holder da også den anbefalede afstand, spritter os af og taler uden for. Men det gør heller ikke noget, for påskevejret kan man ikke klage over.

https://demezamode.dk/
Annonce

“Vi må alle få det bedste ud af denne tid, og det er jo pt., som Statsministeren sagde for vores branche; take away. Derfor svinger vores kokke potter og pander i Cozy, og vi leverer også gerne. I weekenden åbnede vi også op for Fru Møllers Ishus, hvor vi med god afstand mellem vores gæster kan servere smagfulde flødeis med et væld af smagsvarianter i sprøde isvafler,” siger Tina Møller og fortsætter:

“Vi har også fået en række nye varianter på programmet – i forhold til kugleisen, så kan vi i år byde på nyhederne: Minionsis og Kæmpe Eskimo, dertil kommer, at vi har fået nye ispinde også, eksempelvis Magnum Ruby og Tophat. Vi har også udvidet ishusets tilbud, så vi i år kan tilbyde franske hotdogs, øl og sodavand.”

Skulle I have lyst til at læse mere om isen, så sendte Fredericia AVISEN sidste år to isglade journalister til prøvesmagning. Læs den historie her:

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer