Så er 2020 startet og dermed også et nyt jazz-forår, og Fredericia Jazzklub lægger hårdt ud med bandet Creole Cats, og det sker lørdag den 11. januar fra kl. 12 i Tøjhuset. Døren til spillestedet åbnes kl. 11.

Bandet er garant for et forrygende, medrivende og festligt jazz- og boogierepertoire. Louis Prima og Louis Jordans swingende rytmer kombineret med flerstemmig sang er lige til en dejlig jazzoplevelse. Bandets repertoire er suppleret med numre fra New Orleans – bl.a. af Louis Armstrong samt danske evergreens som Sidder På Et Værtshus, Bel Ami, D’Angleterre m.fl.

Creole Cats har altid en køreplan til et vellykket jazzarrangement, og med deres alsidige musik er der musik til både det unge og det mere modne publikum.

Bandets musikere har solid erfaring fra de danske og udenlandske scener – bl.a. fra New Orleans, hvor musikerne har fundet inspiration til at spille den medrivende, glade jazz. Bandets solide swing, rytmik, humør og fremføring af musikken gør, at Creole Cats har god kontakt til publikum.

Besætningen består af Stig Fisker på trompet, guitar, banjo og vokal, Kim Jensen på klarinet, tenorsax og vokal, Nicolai Øgendahl Brandt på klaver og vokal, Ivan Laugesen på kontrabas samt Mads Holck Mogensen på trommer og vokal.

Entré 70 kr. / 100 kr. (medlemmer / ikke medlemmer). Jazzklubben har sørget for, at der vil være velsmurte håndmadder til alle samt fin betjening bag baren.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer