Fredericia Jazzklub inviterer til frokostjazz lørdag den 24. februar fra kl. 12 i Tøjhuset med ingen ringere end The Spirit Of New Orleans.

Orkesteret er i dag et af de mest kendte og rutinerede i Danmark med en unik, dynamisk og swingende stil, der rummer alle de ingredienser, der skal til for at gøre musikken levende. Orkesteret spiller ragtime, blues, marcher, lovesongs, evergreens, egne kompositioner, gospel og spirituals – det hele af høj kvalitet.

Udover de musikalske kvaliteter lægger orkesteret stor vægt på at skabe en dejlig stemning gennem en god kontakt til publikum med musik og sang – langt ud over scenekanten.

“Spirit” blev dannet i 1990 på initiativ af Preben Nissen. Baggrunden for dannelsen var ønsket om at spille et repertoire bestående af gospel, spirituals, hymner og traditionel jazz. Musik, med dybe rødder i grundlaget for New Orleans-jazzen.

Internationalt orkester

Orkesteret har med stor succes optrådt med internationale solister, ligesom de enkelte musikere har været solister i andre bands.

The Spirit Of New Orleans har været på utallige turneer og givet flere hundrede koncerter rundt om i danske og udenlandske kirker, koncertsale, jazzklubber, jazzfestivaler samt medvirket i radio og TV og udgivet flere bånd og CD’er.

Orkesteret har spillet mange gange i Fredericia Jazzklub og hver gang trukket fulde huse, og det vil de helt sikkert også gøre denne gang. Klubben opfordrer til at komme i god tid, hvis man vil være sikker på en siddeplads.

Besætningen består af Preben Nissen på trækbasun, klaver og sang, Carsten Henningsen på banjo, guitar og sang, Stig Nielsen på saxofon, Jan Schiöpffe på trommer samt Kim Holm Nielsen på bas.

Og som altid: Velskænket fadøl og velsmurte håndmadder.

Entre 50 kr. / 75 kr. (medlemmer / ikke medlemmer).