Lørdag den 14. november er der igen frokostjazz fra kl. 12 i Tøjhuset, hvor Fredericia Jazzklub præsenterer Polles New Orleans Jazzband. Og det er ikke et kopiband, men seks gamle, originaler i deres bedste alder.

Sekstetten byder ind med et sprudlende humør og et stort repertoire af smittende New Orleans jazz, dixieland- og traditionel jazz, krydret med lidt jazzificerede danske melodier.

Bandet har deres hjerte i den glade, ”fodvenlige” og traditionelle jazzmusik, hvilket giver sig udtryk i stor og smittende spilleglæde. Tillige formår de seks gutter i den grad at få musikken langt udover scenekanten,.

Polles New Orleans Jazzband er kendt fra masser af sammenhænge – Riverboat Jazzfestival i Silkeborg, dronningens fødselsdagsfest for Den Kongelige Livgarde i Rebild 2015, Haderslev Jazzfestival mmm.

Besætningen består af Poul Øxenholt på trompet, flygelhorn og vokal, Ole Sørensen på klarinet, altsax og vokal, Frank Pedersen på kontrabas, tuba og vokal, Per Dybdal på klaver, Klaudiuz Horowic på trommer samt Poul ”Polle” Vejvad på trækbasun og vokal.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer