Den 1. december mødes en række frivillige organisationer og foreninger til speeddating med unge studerende fra Kolding Gymnasium.

Formålet med den utraditionelle tilgang til frivillig-møder-forening, er blandt andet at give foreninger og organisationer mulighed for at møde 180 potentielle nye frivillige – og fortælle mere om, hvordan – og hvor – de unge kan bidrage med en ekstra indsats.

Det er alle elever på Kolding Gymnasium der bliver inviteret til Frivilli’dating, heriblandt eleverne fra IB-linjen, der som en del af uddannelsen skal involvere sig i kreative og fysisk krævende aktiviteter samt socialt frivilligt arbejde.

– Som frivillig organisation får man altså muligheden for at speeddate i et unikt forum, hvor man kan sprede det gode budskab og rekruttere nye frivillige til det store stykke arbejde, der udføres hver dag. Samtidigt er det også en oplagt mulighed for at synliggøre de mange muligheder, man har som frivillig i Kolding og omegn, fortæller Birte Muhs, Udviklingschef, Kolding Kommune.

Bag arrangementet står Kolding Kommune, Frivillig Kolding samt Kolding Gymnasium.