Hair De Luxe, som ligger i Gothersgade, har snart ti års jubilæum. Indehaverne Tim og Mary fejrer jubilæet d. 7. marts, hvor Tommy Jensen kommer med pølsevognen fra Lejenpølsemand.dk.

I ti år har frisørssalonen ligget i Gothersgade, og Tim og Mary er glade for, at de nu kan fejre ti års jubilæum.

“Vi har fået rigtig mange trofaste kunder, som kommer i salonen. Det har været nogle gode år, og vi ser frem til endnu flere,” siger Tim til Fredericia AVISEN.

Gennem årene har der været mange i stolen hos Tim og Mary. Mange kunder er kommet lige siden de åbnede, og en af dem er Mette.

“Nu har Tim og Mary snart jubilæum og jeg har været med fra starten. Jeg var deres første som blev klippet her, og var med i deres eksamen på skolen. Lige siden har jeg været med. Jeg har fx fået sat hår til mit bryllup her, og jeg synes, at man skal komme herned og snakke med dem. De er gode til at klippe, sætte hår og farve det,” siger Mette.

Det spænder bredt hvilke kunder, som besøger Hair De Luxe. Igennem de senere år er der kommet flere uddannelser til byen, og det er også noget de har mærket til.

“Vi har tit nogle fra politiskolen herinde, og det samme gør sig gældende med de værnepligtige fra Ryes Kasserne. Vi har også elever fra Maskinmesterskolen, og har derudover mange andre kunder, som er lige fra de helt unge til de ældre,” siger Tim.

Salonen er en såkaldt drop-in frisør. Det betyder, at man kan gå ind hos Tim og Mary uden at have bestilt tid og sætte sig i kø.

“Det er en del af vores koncept. Hvis man går forbi, og ser os, så kan man komme ind og blive klippet, og det sker tit,” forklarer Tim.

Tim og Marys datter er nyuddannet frisør. (Foto: Privat)

Fremadrettet vil der være endnu en frisør at finde hos Hair De Luxe. Det er Tim og Marys datter.

“Hun er lige blevet færdig på frisørskolen på Hansenberg i Kolding og nu starter hun hos os. Det gør, at vi kan tage endnu flere kunder,” siger Tim.

Lejenpølsemand.dk med Tommy Jensen kommer forbi Hair De Luxe. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Fejringen af Hair De Luxes ti års jubilæum finder sted d. 7. marts, hvor Lejenpølsemand.dk kommer forbi fra klokken 09:00 – 14:00. Der vil også være mulighed for at forsyne sig med sodavand, øl og kage.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer