Hos Nicole M. Christiansen og Hårværk Zoom by Zoom er det en god dag. Frisørsalonen får lov at åbne igen fra på mandag. Undervejs i nedlukningsperioden har kunderne støttet ved at købe produkter, klippe sig selv og sende penge, men også med mange varmende beskeder.

Tidligt i morges meddelte Statsminister Mette Frederiksen, at Regeringen og Folketingets partier var nået til enighed om at genåbne flere liberale erhverv, heriblandt frisører. Vi talte med Nicole M. Christiansen fra Zoom by Zoom i Dalegade.

“Det er dejligt, at vi får mulighed for at åbne igen. Det har været en blandet fornøjelse at vente, og det har givet en følelse af magtesløshed og frustationer, selvom vi naturligvis har haft stor forståelse for den alvorlige sundhedskrise i Danmark,” siger hun og fortsætter:”

“Det har været hårdt for medarbejderne, forretningen og mig, men på den positive side, så har vi fået ordnet nogle af de ting, vi ikke normalt når. Det var helt generelt mærkeligt at blive tvunget til at lukke ned. Ja, alt har været mærkeligt og specielt, men det er jo hele verden, der er gået i stå.”

Hvad har I gjort i lukkeperioden?

“Vi har brugt de sociale medier til at fortælle om tips og tricks, samt sælge produkter. Derudover så har vi holdt hinanden orienteret. Jeg har forsøgt at give så meget videre til mine medarbejdere som jeg kunne, selvom jeg heller ikke vidste meget. Vi har dog gjort en dyd ud af at briefe hinanden og høre, hvordan det gik,” siger Nicole og fortsætter:

“Nu glæder vi os til det bliver mandag. Når vi har dannet os et overblik over situationen, heriblandt hvilke restriktioner, der er i forhold til antal personer i lokalet, så vil vi gå i gang med at kontakte vores kunder.”

Hvad har kunderne sagt undervejs?

“Mange kunder har været forstående. Jeg har ikke mødt nogen, der har været negative og tænkt på deres egne behov. Der er faktisk også et par stykker, der har doneret penge til os, fordi de har klippet sig selv. Der er også nogen, der har købt gavekort for at holde os i gang. Det varmer meget. Vi har også haft en del, der har købt produkter hos os for at støtte os. Det viser, at vores kunder gerne vil give os en hånd i ryggen for at støtte os. Det er vi virkelig taknemmelige for,” slutter Nicole M. Christiansen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer