Frishop.dk flytter hovedkontor, lager og butik til Veksøs tidligere lokaler på Nordensvej i Taulov. Dermed samler virksomheden sine aktiviter og får alt på samme lokation.

For få minutter siden kunne man på Frishop.dks Facebookside læse, at virksomheden har sidste åbningsdag i deres fysiske butik på Bødkervej i morgen, men samtidig også, at de flytter både den, lageret og hovedkontoret til VEKSØs tidligere domicil på Nordensvej i Taulov.

“Det korte og det lange er, at vi manglede plads på Røde Banke, og ved at flytte til Nordensvej firedobler vi vores areal. Vi får samlet alt på en matrikel, hvilket jeg tror betyder meget for vores kunder og medarbejdere. Samtidig åbner vi en ny fantastisk butik på 1300 m2. Det er stadig lige ved motorvejen, hvilket også betyder meget for vores kunder, da mange afhenter de varer, de har bestilt online” fortæller 50-års fødselar og direktør Carsten Mortensen til Fredericia AVISEN.

Den fredericianske netbutik samler aktiviteterne i Taulov, hvor virksomhedens nye hjerte på Nordensvej 2 skal ruste frishop.dk til en position i førerfeltet mange år fremover.

Fra to mand til 33 ansatte på otte år. Det er vækstrater, som ville gøre de fleste butikker misundelige, og det er da også gået hurtigt for den danske webshop. Siden etableringen i 2011 er det nemlig kun gået kraftigt fremad for frishop.dk, som i sin tid fokuserede på værktøj og varer fra de gængse byggemarkedskategorier. I dag finder du alt fra luksusgriller over pejse, fodskamler og urinaler til kajakker – udover byggemarkedsvarerne, og nu er frishop.dk så flyttet i større lokaler – for tredje gang i sin korte levetid.

”Vi var simpelthen vokset ud af vores gamle lokaler, og her får vi tre gange så meget plads. Vi får store, flotte rammer, som kommer til at gøre vores produktion meget, meget nemmere. Og så får vi mulighed for at drive en større butik, ligesom vi får en flot administrationsafdeling,” fortæller en glad Morten Laursen, der er administrerende direktør og medstifter i frishop.dk.

Netbutikkens nye lokaler er på hele 8.350 m2, som byder på lager, administration, overdækket varegård og ikke mindst en stor butik. Det betyder også, at frishop.dk’s aktiviteter nu bliver samlet ét sted – frem for hidtidige opdeling mellem butik og lager.

Nethandel med fysisk ben

Mens mere og mere omsætning flytter fra butikker over på nethandlen, er der stadig plads til en fysisk butik i frishops univers. Faktisk er butikken noget, som kommer til at fylde endnu mere end før, men det er langt fra sikkert, hvad der skal være på hylderne på længere sigt.

”Vi ved, at vi kommer til at have Danmarks største grillbutik på den nye adresse. Grill er ét af vores helt store områder, og mange kunder synes faktisk, at det er tiden og umagen værd at kigge forbi en kæmpeudstilling af produkterne. Det er et interesseprodukt og ofte en stor investering, som kunderne gerne vil se og mærke, inden de køber,” fortæller Morten Laursen og fortsætter:

”Ellers kan vi gå alle veje med resten af udvalget. Vi må se, om det er byggemarked, outdoor eller klinker og fliser, vores kunder helst vil have mellem hænderne. Det er også sandsynligt, at vi ændrer det hen ad vejen. Det ligger dybt i vores dna at være smidige, og det øjeblik, vi sidder på hænderne og er tilfredse, er jeg sikker på, at vi er på vej i den gale retning.”

En drømmebeliggenhed

Taulov er en af de mest markante logistikplaceringer i Danmark, som tiltrækker nogle af de største logistik-, handels- og produktionsvirksomheder i landet. Beliggenheden nær motorvej E20 og E45 gør området ualmindeligt attraktivt. Det fortæller erhvervsmægler fra Nordicals, Emil Møller Hauser, som stod for udlejningen.

”Sagen var ikke på internettet og blev løst off-market. Vi vidste at Frishop søgte større lokaler og da vi fandt ud af at der kom ledige arealer på Nordensvej, så vidste vi at det var et match,” siger han og uddyber:

”Bygningen har virkelig en prima beliggenhed direkte ud til motorvejen, og du får flotte og moderne omgivelser, hvor der er god mulighed for at skabe en fysisk butik. Placeringen ved Taulov gør det muligt at tiltrække kunder fra Odense, Middelfart, Sønderjylland, Vejle, Kolding og Horsens, når det er denne type varer, vi taler om. For netbutikken giver placeringen også god mening, da Taulov er et logistisk knudepunkt.”

Frishop.dk slår dørene op på den nye adresse 7. oktober – selvom det kun er grillafdelingen, der står klar der. Resten står klar i løbet af november.

Butikken på Bødkervej har sidste åbningsdag i morgen fredag den 27/9, afhentning af varer kan ske på Røde Banke 99 til og med onsdag den 2/10. Fra torsdag den 3/10 holder Frishop.dk lukket pga. flytning og svarer ikke på mail og telefon, men man kan selvfølgelig stadig bestille varer online. Mandag den 7/10 kl. 9.00 åbner Frishop.dk på Nordensvej 2 i Taulov.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia