Fredericia AVISEN besøger Fri Bike Shop i Erritsø, hvor Søren Madsen er indehaver og han kommer med et par gode tips til cyklerne som er svære at se i mørket.

Fri Bike Shop ligger på Erritsø Bygade 100, lige ved rundkørslen, men indenfor er det hjulene, der drejer rundt. Søren Madsen ejer butikken som er med i den store landsdækkende kæde Fri Bike Shop. Butikken har eksisteret i mange år og Søren overtog efter sin far for cirka fem år siden.

Kæden har en moderne måde at sælge cykler på, man betaler i rater i stedet for et stort engangsbeløb. Så har man månedlige betalinger og fri service på cyklen, hvorfor man i stedet kan koncentrere om at komme fra a til b.

Når mørket kommer snigende både om morgen og aften, er det vigtigt at kunne ses. Derfor er det frem med lygterne, reflekserne og de selvlysende veste. Selvfølgelig er hjælmen vigtig, men man skal også få smurt cyklens sliddele og tjekket bremserne. Ligeledes, hvis cyklen skal ind i garagen for vinteren, så er det en god ide at sætte den ind smurt og fixet.

Besøg Fri Bike Shop på Facebook eller på Erritsø Bygade 100.

http://bit.ly/rosalecture