Fredericianske Nadja Søndergaard Fuglsang har netop åbnet sin egen HR-konsulentforretning, Optimum HR. Gennem de sidste 10 år har hun arbejdet med ledelse, HR og organisationsudvikling. 

Fredericia AVISEN har mødt hende til en snak om mødet med den “tynde is” og ikke mindst fremtidens arbejdsmarked. 

Fredericianske Nadja Søndergaard Fuglsang har netop åbnet sin egen HR-konsulentforretning, Optimum HR. Gennem de sidste 10 år har hun arbejdet med ledelse, HR og organisationsudvikling.

Fredericia AVISEN har mødt hende til en snak om mødet med den“tynde is” og ikke mindst fremtidens arbejdsmarked.

Hvis man elsker konsulentarbejde og ser en fremtid indenforbranchen, samtidig er født med et drive og engagement, hvad er så mere nærliggende, end at blive selvstændig. For den 35-årig fredericianer var det en selvfølge at kaste sig ud i den nye fagre verden, omend det er en storbeslutning.

“Jeg har længe tænkt over at blive selvstændig, vel egentligt fordi jeg har en kombination af et højt drive, meget praktisk erhvervserfaring og et ret stort netværk og så vil jeg gerne være ”kvinde i egen forretning”. Hvis man ser lidt frem i tiden, så tror jeg også på, at fremtiden bringer meget mere konsulentarbejde, det kan jeg allerede se efterspørgslen på nu. Jeg tog beslutningen i september sidste år, faktisk da jeg havde et godt stabilt job hos Caverion i Fredericia, men jeg synes, der manglede noget i hverdagen,” fortæller Nadia og fortstætter:

“Jeg ønskede et arbejdsliv, hvor jeg kunne følge HR markedet hele tiden og ikke mindst udvikle min erfaring og arbejde med forskellige kunder og få det bedste frem i organisationerne. I og med jeg tyvstartede sidste år, har jeg allerede holdt en række møder, sendt en del tilbud og har flere møder og opgaver i pipeline her i 2019. Jeg kommer til at dække hele Danmark og naturligvis med base i Syddanmark, men der er ikke langt mellem landsdelene, så jeg kører gerne til en opgave andetsteds.”

Nadja er født og opvokset i Fredericia og folkeskoletiden for Nadja foregik på Allé Skolen i Fredericia, senere gymnasiet og herfra gik rejsen til hovedstaden København og dernæst ud i verden med jobs hos flere gigantiske virksomheder. Hun har arbejdet hos A.P. Møller Mærsk på Esplanaden, for verdens største skibsmægler SSY i Singapore og så har hun været med til at starte Monjasas HR-afdeling op.

“Jeg har erfaret meget i mine jobs og mødt virkelig mange forskellige kulturer og mange typer af ledere og jeg har været med, når der bliver lavet forretning, og det tror jeg er en styrke, når jeg arbejder med HR,” fortæller Nadia og udddyber:

“Det er så vigtigt, at vi i en HR-rolle forstår at integrere HR med en forretningsorienteret tilgang, så både medarbejdere og ledere udvikles, således vi både kan se resultater for dem og for virksomheden. Hvis vi kan rekruttere de rigtigekandidater til de rette jobs og udvikle dem i de rette elementer, så opstår noget helt fantastisk, når der skabes en god kultur og et godt arbejdsmiljø. Det må være kernen i alle virksomheder at højne trivsel, så der skabes effektivitet, produktivitet som afspejles på bundlinjen.”

Hvad er din tilgang til dit erhverv indenfor HR?

”Jeg forsøger at være nysgerrig og åben for alt, hvad jeg oplever. Jeg udfordrer gerne på det, jeg hører mellem linierne, hvad enten det er en leder, der åbner op eller en kandidat til samtale. Jeg tør vel bare at stille de kritiske spørgsmål, både for at blive klogere, men også for at gå i dybden med mit arbejde. Og så skal man i mit erhverv forstå personligheder og adfærd og være tillidsvækkende, ellers kommer man aldrig rigtig ind til dér, hvor tingenes tilstand ændres”, fortæller Nadia og fortæller videre:

“Jeg arbejder mig ret hurtigt ind i virksomheden og ser de udfordringer, som en leder eller et team, kan møde i hverdagen. Det er der, hvor det bliver rigtig sjovt at være den udefrakommende konsulent, som observerer og kan hjælpe med at skrue på nogle parametre for at optimere forretningen og få alle folk med.”

Hvad er målet med din virksomhed?

“Vi ses, når du bliver børsnoteret, sagde et familiemedlem til mig – ej spøg til side, drømmen på kortere sigt, er at få et stort og velfungerende bureau med nogle brugbare HR-løsninger, der har en række koncepter, der styrker virksomheder. Jeg er meget til løsninger, som går direkte ind og giver nogle resultater, ikke så mange alt for lange powerpoints, monologer og spildtidsprocesser, der er der nok af. Skræddersyede HR-løsninger, som kunderne rent faktisk kan se virker for dem, er det som er vores overordnede mål”, slutter Nadja Søndergaard Fuglsang.

Nadja Søndergaard Fuglsang bor i Fredericia sammen med sin mand, Brian Fuglsang og deres to børn på to og fem år.

Må først køre i Uge 2
Annonce