Tag hele familien med og kast jer ud i det landsdækkende klovneløb, som indsamler penge til hospitalsklovnenes arbejde på landets børneafdelinger.

Du kan gennemføre løbet på flere måder – gå, hop eller i trækvogn, og du er også velkommen til at give den gas hele vejen og meget gerne i dit bedste klovneoutfit. Har du ikke gemt din røde næse fra sidste år, står legeparken klar med en.

De to klovne fra Tryl og Spas sørger for underholdende opvarmning. Alle deltagere under 12 år kan køre gratis med Madsby-Toget den dag. Mellem kl. 12-14 og 17-19 kan alle deltagere bruge fællesgrillen gratis så tag madkurven med, for der er rig mulighed for at få en hyggelig dag i legeparken.

Vælg mellem tre ruter
Ligesom sidste år er det op til de lokale arrangører i de 50 deltagende byer, hvilken dag i juni, løbet skal ligge. I Fredericia skal du finde den røde næse og løbeskoene frem søndag den 25. juni kl. 13.00 med start i Madsby Legepark.

I år kan du vælge mellem tre ruter 2,5 km, 5 km eller på 7 km. Der er start og mål ved scenen i legeparken, og ruten følger stort set stisystemet i Madsbyparken.

Tilmeld dig online
Du kan tilmelde dig Klovneløbet på www.danskehospitalsklovne.dk frem til dagen før løbet eller på selve dagen i Informationen i legeparken efter kl. 11.00. Her kan du betale med kort, kontanter eller MobilePay. Prisen for deltagelse er 60 kr. Heraf går 48 kr. direkte til hospitalsklovnene, 6 kr. går til administration, og 6 kr. går til den lokale arrangør.

Efter løbet kan deltagerne gå ind på www.klovnelob.dk og printe årets diplom.

Sidste år deltog 150 løbere og fortsætter den positive udvikling, håber Madsby Legepark, at løbet runder de 200 deltagere i år.

Efter løbet kan deltagerne gå ind på www.klovnelob.dk og printe årets diplom.

Fede præmier på højkant
Som en af hovedsponsorerne har Lidl sørget for vand til alle deltagere under løbet. Alle deltagere kan være med i lodtrækningen om fede gaver fra: LEGO, Lirumlarumleg.dk, Kims Chips og butikker i Fredericia, IDE Møbler, Matas Gothersgade, Billunds Boghandel, BR, Ranch Svensen, Din isenkræmmer, Frellsens Chokolade, Løveapoteket, PhotoCare og Jysk. De heldige vindere findes efter løbet.

Hold dig opdateret
På Madsby Legeparks Facebookside kan du læse mere og holde dig opdateret om de praktiske forhold i forbindelse med Klovneløbet.