Forside FHK Frederiksen scorede FHKs afgørende mål: Det var det største i min karriere

Frederiksen scorede FHKs afgørende mål: Det var det største i min karriere

DEL
Jakob Frederiksen
Foto: Frank Cilius

Efter FHKs sejr på 27-25 i Tønder talte Fredericia AVISEN med Rune Schrøder og Jakob Frederiksen. Sidstnævnte afgjorde kampen med et mål i slutsekunderne.

Schrøder, der ind til i sommer havde spillet hele sin karriere i Tønder, spillede en stor kamp på venstre back og blev FHKs topscorer med syv mål.

“Der går mange følelser igennem mig. Jeg er lettet, pisseglad og så følelsen af, at vi slet ikke er færdige” sagde Schrøder.

Jakob Frederiksen blev matchvinder i opgøret, da han scorede til sidst.

“Det var det største i min karriere ind til videre. Det var specielt i den kulisse med vores fans,” forklarede Frederiksen, der et minut inden det afgørende mål havde brændt en helt fri kontra:

“Helt ærligt, så var jeg pisse træt af det, men man skal tænke på næste bold. Så var de heldigt, at jeg fik den næste chance og så scorede.”

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Hvordan var det at være tilbage i Tønder, Rune?

“Det var sjovt. Jeg havde drømt om at komme her og vinde, og viser over for tønder, at de måske mangler mig i år,” sagde Schrøder, som fik ros med på vejen af Jakob Frederiksen:

“Vi vandt på fight, og så satte Schrøder nogle gode kasser ind. Elmgaard stod godt i forsvaret, og til sidst kom Tellerup ind og lukkede af.”

Var det oprykningen, der kom i hus?

“Nej, det var det overhovedet ikke. Vi har Skive på fredag, og vi skal vinde resten af vores kampe, for det gør Tønder også. Der er lang vej endnu,” lød det fra Rune Schrøder.

https://fredericiakunstforening.dk/
Annonce
DEL