Det var ikke kun håndsprit og samfundssind fra landets største virksomheder der var på dagsordenen for Statsminister Mette Frederiksens besøg i Fredericia mandag eftermiddag. Flere af de fremmødte journalister spurgte også interesseret ind til udsigterne for grænseåbninger. 

“Jeg vil sige helt grundlæggende, at utålmodigheden den har vi alle sammen. Jeg glæder mig helt utroligt meget til den dag hvor vi kan byde velkommen til turister igen, hvad enten det er på den jydske vestkyst, Bornholm eller andre steder der er afhængige af turismen”, fortalte Statsminister Mette Frederiksen.

“Det er en af de, indtil nu, kedelige udviklinger ved Corona, at vi har været nødsaget til at lukke grænserne i. Utålmodigheden må endelig ikke blive til at vi ikke tænker klogt og at vi ikke tænker os om. For mit synspunkt er uændret: Hvis man bare åbner grænserne op for alle på én gang, så er der alt for stor risiko for at man sætter alt for mange smittekæder i gang, ikke kun i Danmark, men også andre steder. Det er jo på grund af rejser, at den er kommet hertil i første omgang. Det skal vi huske på”, forklarede Frederiksen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer