Jakob Frederiksen glæder sig til dagens kamp mod HØJ. Pletten fra Team Sydhavsøerne-kampen skal vaskes af, og det er Frederiksen opsat på skal ske.

I mandags var FHK 13 spillere afsted i Aalestrup for at spille pokalkamp. Det blev til en sejr på 15-39, men når man spørger rundt omkring i FHK-lejren hører den ikke med til projekt genrejsning.

“Det er altid svært at spille en pokalkamp, men det var fedt at komme i kamp, og når man har tabt en kamp med ti, har man lyst til at komme i kamp med det samme. Vi vidste, at de var væsentlige dårligere end os, og vi viste klassen og vandt stort,” siger Jakob Frederiksen til Fredericia AVISEN.

Mod Team Sydhavsøerne, hvor FHK tabte 35-25, ændrede kampen karakter efter ti minutter. Det skete, da TSØ skiftede forsvarsformation og det fandt FHK ikke en løsning på.

“Vi har talt en del om, at vi skal blive bedre til at spille mod 5:1-forsvar, som de lykkedes med mos os og så skal vi ganske enkelt bare videre. Vi har spillet godt i sindssygt mange kampe og et nederlag et ikke ensbetydende med, at vi er inde i en dårlig periode,” forklarer Jakob Frederiksen.

Med nederlaget til Team Sydhavsøerne er FHK nu for alvor presset bagfra af Tønder, men Frederiksen og co. frygter ikke at miste førstepladsen.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

“Overhovedet ikke, vi glæder os til at komme videre og få en ordentlig kamp i Hulen. Det biler fedt at i gang igen, hele holdet glæder sig,” fortæller Jakob Frederiksen og fortsætter:

“Jeg tror, at vi rykker lidt sammen i bussen og skal have rystet den skide kamp af og så er det fuld fart over issen, og spille som i de 13 kampe vi vandt i træk. Vi skal glemme de sidste 30 minutter mod Sydhavsøerne.”

HØJ er en svingende størrelse. De har vundet de seneste fire kampe i 1. division, men det har været mod Otterup, Randers, HEI og Køge, som ikke er de sværeste modstandere. Inden de fire kampe var de løbet ind i seks kampe i træk uden sejr. Det placerer HØJ i ingenmandsland på syvendepladsen i tabellen.

“Vi har forberedt os på, at de spiller meget med de samme 7-8 spillere, der kommer med fuld fart over feltet. Vi vil vise, at vi er de bedste og tænke på os selv,” lyder det fra Jakob Frederiksen, der kan se frem til en del spilletid på højre fløj, da Kasper Young døjer med skavanker.

Der er kampstart mellem FHK og HØJ klokken 14:00 i thansen Arena.

bit.ly/LethiFredericia
Skal du opleve legenden i Fredericia? Så klik her