Som kommentar til Leder i Fredericia Avisen med titlen: Det socialdemokratiske hukommelsestab.

Socialdemokraterne har ikke taget et overordnet ansvar for borgmestersagen og forsøger at skyde skylden på alle andre end dem selv.

Af: Andreas Dyhrberg Andreassen den 1. maj 2021.

Som kommentar har:

Bjørn Medom Nielsen

21:30 – 1. maj 2021 21:30

”Det handler om forførelse – og forførelse er svær at erkende for den forførte.

Relationen til den forførende vil enhver erkende og fremhæve; men selve forførelsen vil afsløre egen svaghed, og vil derfor blive nedtonet!

Fakta er at Bjerregard forførte et byråd, en byrådsgruppe og en gruppeledelse. Han forførte en organisationsledelse, en organisation og dens medlemmer. Han forførte et borgerskab i byen og en kommunal organisation. Mest af alt, så forførte han ca. 10.000 vælgere ved seneste byrådsvalg”.

Umiddelbart skulle vi tro, at Bjørn Medom Nielsen som god socialdemokrat har et tæt kendskab til især den socialdemokratiske del at kommunalbestyrelsen.

Vi må vist sige, at Bjørn Medom Nielsen kommer med årets afsløring. Det han faktisk siger er, at kommunalbestyrelsen, og det gælder vist hele kommunalbestyrelsen, har ladet sig forføre af en enkelt person, nemlig Jacob Bjerregaard Jørgensen. Så er det kun et at sige, disse mennesker er ikke værdige til at sidde i kommunalbestyrelsen, da deres fornemmeste opgave netop er ikke at lade sig forføre. Opgaven er blandt andet at ”holde hovedet koldt” og gennemskue, hvis de netop er ved at blive forført. Reaktionen skal være: Ja, det lyder interessant, men hvordan hænger det egentlig sammen?

Så trækker man sig tilbage forhører til højre og venstre, gennemsøger diverse og i yderste fald rådfører sig med revisor og/eller advokat.

Medlemmer af en kommunalbestyrelse skal altid have i hukommelsen, at valget gælder mig personligt, derfor har jeg et personligt ansvar. Det andet man skal have i hukommelsen er, at man har et betroet ansvar.

Vi er kommet dertil, hvor hvert enkelt medlem af kommunalbestyrelsen må forklare sig uafhængigt af de andre og redegøre for, hvorfor vedkommende ikke har reageret. Dette gælder hele kommunalbestyrelsen.

Jens Jørn Pedersen · Sanddalvej 4 · Fredericia

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Karen Møberg
Karen Møberg
09:15 - 18. maj 2021 09:15

Ingen hverken i Byrådet eller embedsværket har turdet at sige Diktator Jacob Bjerregaard imod, da der så ville komme repressalier for vedkommende i form af fratagelse af udvalgsposter eller fyring, så hellere rette ind end få ballade, men så er man ikke voksen eller værdig til at have et ansvar.