IT-virksomheden ComTeam øger satsningen på software. Efter en periode som Vismas support-partner på økonomisystemet WinKompas overtager ComTeam nu ejerskabet til det dansk udviklede system og vil styrke løsningen med ny teknologi og nye features
Partneren bliver nu til ejeren. Og sælgeren fortsætter satsningen på sine øvrige løsninger. Økonomisystemet WinKompas har været et produkt i Visma-koncernen, hvor ComTeam en årrække har været en af de partnere, der har solgt og supporteret systemet. Nu har ComTeam købt produktet af den nordiske koncern og overtager ansvaret for kundeporteføljen og den videre udvikling.

Fleksibel løsning til markedet
For at vækste i markedet allokerer ComTeam nu udviklingsressourcer til at skabe en ny, forbedret platform. Et af indsatsområderne er en brancheløsning til detailmarkedet, hvor et af tillægsmodulerne til WinKompas er en digital kasseløsning, men ComTeam vil satse endnu bredere.

– WinKompas er et fantastisk og fleksibelt system med løsninger til mange brancher. Købet giver os mulighed for at sætte yderligere fart på væksten i vores softwaredivision og giver en række kunder i flere brancher mulighed for one-stop-shopping hos os, siger adm. direktør Micael Torp og fortsætter:
– Gennem den enorme viden om produktet og kundernes behov, som vores erfarne udviklere og konsulenter, har opbygget gennem årene, kan vi nu folde potentialet i WinKompas-løsningen helt ud.

WinKompas-løsningen henvender sig ligesom ComTeam til små og mellemstore virksomheder. ComTeam udbyder IT-strategi og rådgivning, har en landsdækkende field service-organisation med kørende teknikere samt et avanceret S.O.C 24-overvågningscenter, der håndterer cyber-angreb og afværger IT-kriminalitet 24 timer i døgnet – året rundt.

Visma: ComTeam er ideelle købere
ComTeam har de seneste år ansat flere medarbejdere, som tidligere har arbejdet med udvikling og service af WinKompas hos Visma. ComTeam besidder derfor i dag lang erfaring med WinKompas og har de bedste forudsætninger for at tage produktet videre.

– ComTeam har været en god partner for Visma og leveret support og rådgivning til WinKompas kunder. ComTeams overtagelse betyder derfor, at WinKompas og kunderne er i trygge hænder hos en leverandør med stærk erfaring i WinKompas, siger adm. direktør Mads Rebsdorf fra Visma Software A/S.

Overdragelsen af WinKompas-løsningen har formelt fundet sted. ComTeam vil i de kommende uger invitere til partnermøde og henover sommeren indgå nye partnersamarbejder, der skal medvirke til at skabe endnu bedre service til de eksisterende kunder og udvide markedet.

Fakta om WinKompas

– WinKompas er udviklet af danske FK-Data, som blev købt af Visma-koncernen i 2005. Løsningen har flere end 700 danske virksomheder som kunder

– ComTeam har som Visma-partner supporteret og rådgivet om WinKompas i flere år.

– WinKompas kan anvendes i en række brancher, men er især efterspurgt i detailhandelen, hvor der er udviklet tillægsmoduler som digitale kasseløsninger, integration af webshop samt e-fakturering til private og offentlige virksomheder.

Fakta om ComTeam A/S

– ComTeam tilbyder konsulentydelser inden for IT-strategi og rådgivning. Herudover råder IT-virksomheden over et landsdækkende net af kørende field service-teknikere samt et avanceret S.O.C 24-overvågningscenter, der holder øje med kundernes IT-systemer, håndterer cyber-angreb og afværger IT-kriminalitet 24 timer i døgnet året rundt.

– Virksomheden har kunder i alle størrelser, men bistår primært små og mellemstore virksomheder, der ikke har en intern IT-afdeling tilknyttet, men stadig har brug for den ekspertise, som en IT-specialist kan supportere virksomheden med.

– ComTeam har hovedkontor i Fredericia og afdelingskontor i Ringsted, der bistår kunder overalt i Danmark.

– Blandt den voksende IT-virksomheds kunder og samarbejdspartnere er Ulvedal MC, InfoCare og Københavns Bustrafik.

https://danbolig.dk/butik/fredericia