I forbindelse med ”Transfer” vinduet den 12. til 19. november har Iben Thaysen Sass Hvass fra Fredericia Golf Club tirsdag den 12. november 2014 underskrevet en toårig aftale med Georgia Southern University gældende fra August 2015.

Iben som er en af de drivende kræfter hos Western Texas College, hvor hun i de to sæsoner hun har tilbragt hos WTC har sluttet otte gange i top 5 og er i øjeblikket nr. 3 på den amerikaske rangliste for NJCAA (National Junior College Athletic Association). Denne fine placering på ranglisten gjorde, at Iben modtog tilbud fra 6 forskellige 1. Division Universiteter i løbet af efteråret, men valget faldt på Georgia Southern University.

Hos Georgia Southern University får Iben mulighed for, at deltage i opbygning af et nyt damehold sammen med Coach Emily Kuhfeld.

Emily Kuhfeld har en fortid som Coach Assistent hos Texas Tech, og har i to år spillet, som professionel golfspiller på Futures Touren i USA, og har endvidere været caddie for Allison Hanna på LPGA Touren.

”Jeg valgte Georgia Southern University, på grund af deres mål for dameholdet og på den anden side har de mange fantastiske trænings faciliteter på Bennett-Ramsey Golf Center. Endvidere råder Golfteamet over to golf baner, hvor Georgia Southern University Golf Course netop er blevet udnævnt til en af USA’s bedste golfbaner af Golf Digest. Endvidere ser jeg frem til samarbejdet med Coach Kuhfeld, som jeg mener kan være med til at udvikle mig som golfspiller” siger Iben Thaysen Sass Hvass.

Georgia Southern Eagles vil begynde deres første år (2015-16), som medlem af Sun Belt Conference. Georgia Southern University har en god økonomi og er et af top Universiteterne i USA. Herreholdet er netop vendt hjem fra en træningstur til St. Andrew’s Golf Club i Skotland.

Iben har et semester tilbage på Western Texas College, inden hun fortsætter sit golfeventyr hos Georgia Southern University i Statesboro GA, hvor hun kan kombinere hendes golf karriere med en uddannelse til Bachelor i Matematik og Idræt.

På billede ses Iben Thaysen Sass Hvass (til højre ) sammen med Coach Christi Williams fra Western Texas College.

(Foto: PR )