Regeringen præsenterede torsdag en infrastrukturplan, hvor en del af det er, at der skal støjreduceres på motorvejsnettet, og det er noget der glæder Socialdemokratiet i Fredericia.

Et tema i de seneste par år i Fredericia har været at lave støjdæmpelse omkring motorvejen i Erritsø-Snoghøj-området. Derfor er der glæde over, at regeringen også kigger den vej.

– Det er første gang, at jeg ser sådan et ambitiøst forslag. De afsætter tre milliarder kroner  I Fredericia er vi plaget af trafikstøj fra motorvejen i boligområder, og derfor har byrådet afsat en million kroner til at undersøge, hvor meget plaget vi er af støj. Den undersøgelse er vi færdige med i juni, og vi kan derfor sige til regeringen, at vi kan starte her, da vi har lavet de indledende undersøgelser. Socialdemokratiet i Fredericia er indstillet på at afsætte en pulje til støjdæmpende foranstaltninger, da der er problemer med det, ikke mindst pga. motorvejen, siger formand for by- og planudvalget, Søren Larsen (A).

Se hele indslaget med Søren Larsen i toppen af artiklen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Allan Pertti Frandsen
Allan Pertti Frandsen
17:47 - 9. april 2021 17:47

Det er helt afgjort positive toner. Inden vi får skiftet til de støjsvagere elbiler og brintbiler, skal trafikstøjen fra den nuværende nationale, regionale og bynære vognpark bare reduceres. Det ligger helt i tråd med den ambitiøse Klimaplan 2020 som et samlet byråd vedtog sidste år. Jeg bliver mere og mere stolt over at være fredericianer.