Den kendte nu tidligere Danske Bank-direktør i Fredericia, Søren Andersen, har fået nyt job. Han stoppede i 2017 i Danske Bank efter en menneskealder og meddeler i dag på sin LinkedIN, at han skal arbejde for Banque International á Luxembourg.

Han skriver:

“Kære LinkedIn forbindelser, venner og forretningsforbindelser. Her på årets første dag vil jeg gerne ønske et godt nytår. 2018 er lige startet op og her venter der for alle helt sikkert en masse spændende oplevelser. For mig betyder det at jeg i morgen starter min nye karriere i Banque International á Luxembourg, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Mine arbejdsområder vil spænde vidt men primært være koncentreret om Relationship Management for bestående og nye Private Banking kunder i banken. Det arbejde ser jeg frem til med stor spænding og energi – det bliver lækkert at prøve noget andet og på nogle områder nogle helt nye veje.”