I lørdags rullede mere end 30 biler ind på gågaden i Fredericia. Høre dem kunne man ikke, for det var udelukkende el- og hybridbiler, som lokale kræfter med bankdirektør Christian Jungmark i spidsen havde skaffet til byens gader. Det summede dog af liv og glade dage på den flotte solskinsdag.

I en tid, hvor få samles og hvor det at se mange mennesker virker som en fjern planet, var synet i Fredericia i lørdags ganske anderledes. Med spritstandere, borde, og højt til loftet kunne byens borgere nyde synet af moderne el-biler fra flere af byens nyvognsforhandlere.

– Jeg har altid været bidt af en gal bil. Det her er næste skridt inden for bilverdenen og den udvikling der sker. Jeg synes bare det kunne være rigtig sjovt. Så kommer vi tæt på og kan se, hvad det er for noget det her el- og hybrid, så vi ikke kun skal læse om det på nettet. Her kan man både se og røre ved det, sagde Jungmark inden arrangementet, og som det skred frem, var det tydeligt for avisens udsendte, at det var han ikke alene om at mene.

Således spurgte gågadens gæster ind til alt fra, hvor langt bilerne kunne køre på en opladning, hvor mange kilometer og om det ikke var mærkeligt, at de ikke sagde noget. Flere af byens handlende fortalte også til AVISEN, at det gav kunderne i butikkerne. En af dem fra Jan Juul fra Karma by Juul.

-Det var ikke bare i gaderne, at der var mennesker, også i vores butikker, og vi havde en virkelig god salgsdag, så det var skønt at se, at fredericianerne bakkede sådan op om arrangementet.

Se billederne fra dagen her

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer