Vi er landet på Urbania Streetfood en fredag aften i Fredericias bymidte. Lyset står smukt på bygningen og naboen – Tøjhusets gule farve spejler sig i brostene. På Urbania Streetfood er der fyldt med mennesker i alle aldre, men vi får maden ganske hurtigt, og drikkevarerne er klar med det samme. Ved samme lejlighed møder vi Brian Løkkegaard, der fortæller os om, hvordan det står til på Urbania Streetfood.

“Vi har virkelig haft nogle gode måneder og fået en god start i Fredericia. Sommeren tog os med storm, og vi kunne bruge udendørsarealerne til de varme sommeraftener. Det var virkelig fedt og magisk. Nu er vinteren kommet, og når mørket sænker sig, så er her godt fuld af mennesker. Vi har også fået gang i vores arrangementer”, fortæller Brian og fortsætter:

Otto’s serverer alt godt fra det tyrkiske køkken.
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

“Til alt fra banko, juledekorationsproduktion, julefotos, koncerter, børneevents og lignende, oplever vi en stor tilslutning – og folk vil gerne have mere. Derfor kan jeg allerede nu med stor fornøjelse og glæde afsløre, at vi har lagt et fantastisk program for første kvartal i 2019 med massevis af events, børneaktiviteter, musik, koncerter og underholdning”.

Hvis vi ser på hverdagen – hvordan går det så med at tiltrække kunder der?

“Det går godt, men generelt så er det vores aftener, der er klart bedst, men vi arbejder løbende på vores koncepter, så vi kan ramme vores kunders smagsløg og sultne maver i døgnets morgen- og frokosttimer. Vores setup er lavet til, at vi kan have mange igennem på kort tid, hvorfor jeg ser oceaner af muligheder for at vise gæsterne, hvad vi kan”, fortæller Brian og uddyber:

“Vi er faktisk lige gået i luften med et frokosttilbud til 50 kr. inklusiv en sodavand eller limonade. Her kan man vælge blandt den gode mad fra alle seks boder på Urbania Streetfood. Maden og sodavand kan naturligvis nydes i vores rammer, men også tages med på kontoret, byggepladsen eller, hvor man ønsker at nyde maden”.

Vi lader Brian gå fri og sætter os for at nyde fredagens menu, inden turen går hjem til Disney Sjov og håndbold-EM.

Sidstnævnte kan i øvrigt også ses på Urbania Streetfood.

Fredericia AVISENs madglade kulturredaktør har også nydt godt af frokosten fra Urbania, blandt andet, da han smagte Fairbrothers Fish & Chips og kebab og kylling fra Otto’s.

www.eventc.dk