Yousee og Drive Studios er ved at lave fodboldkomedieserien ‘Sunday’, en serie der skal foregå i FC Fredericia-regi.

Da Yousee lancerede deres nye comedy kanal d. 1. maj, var det med præsentationen af serier fra blandt andre Tobias Dybvad og Magnus Millangs hånd. Hertil også en TV-serie som Melvin Kakooza har fundet på idéen til, og har været med til at skrive.

Historien omhandler en den fiktive fodboldspiller Sunday, der er blevet hentet til FC Fredericia af en desperat træner, der skal redde klubben fra lukning. Serien bliver instrueret af Jesper Rofelt, der har været med til at lave ‘Klovn’ og ‘Drengene fra Angora’.

Da serien omhandler fodbold, og foregår i Fredericia, er det derfor oplagt at serien skal optages i FC Fredericia-regi.

Fra klubbens side har vi været i dialog med Drive Studios, der producerer serien for Yousee, om brug af FC Fredericias brand og vi synes at projektet lyder rigtig sjovt og spændende. Derfor har vi også sagt ja til samarbejdet.

– En TV-Serie, som omhandler en fiktiv version af FC Fredericia, men der er indspillet i FC Fredericias omgivelser og hvor FC Fredericias brand vil være et omdrejningspunkt for historien, kan kun være god branding for klubben, udtaler André Majlund Jensen, Presse- og kommunikationsansvarlig for FC Fredericia.

– Vi havde kontakt med Melvin allerede i vinters, hvor han med to andre skrivere var ude og besøge klubben til research. Melvin er fra byen af og har spillet ungdomsfodbold i klubben, og ville derfor gerne have at serien skulle laves hos os, slutter André Majlund Jensen.

Optagelserne starter i august, og serien forventes ude i efteråret, og kan ses via Yousee. Spillerne skal heller ikke til at lege skuespillere, de skal blot fokusere på fodbolden.