Direktør for Boligkontoret Fredericia, Finn Muus, hitter i disse dage på Natholdet, efter at det populære talkshow har grebet en DK4-produktion fra Sønderparken.

Boligkontoret Fredericia havde sidste år besøg af Mick Schack, der i programmet Mick Schacks Public Service sætter fokus på Sønderparken, der før var på den nationale ghettoliste. Mick Schack valgte derfor at tage til Sønderparken for at se nærmere på, hvad det er, man har gjort for at komme af listen. Hvorfor man har taget opgaven på sig, og hvad beboerne synes om den den nye udgave af Sønderparken.

Men som med meget andet, så bliver det først et viralt hit, når det rammer enten de sociale medier og eller Natholdets maskineri. Vi ringede til Finn Muus for at høre om den nye status som Natholdets favorit.

“Det er da sjovt. Det giver lidt omtale. Vi har grint meget af det. Men det er faktisk en god udsendelse – den på DK4. Jeg havde Mick Schack med rundt i Sønderparken for en dag, og det var en stor oplevelse. Vi sluttede af med, at han skulle lave mad i Aktivitetshuset, og der havde Miriam sammen de frivillige været i gang hele dagen, så han havde hilst på hende, men hun blev siddende ved bordet, og det blev der så lidt spas af,” fortæller Finn Muus.

Vil du se den mere seriøse udgave af programmet på DK4, så kan det ses her

Leave a Reply