Fredericianer vinder over 7 millioner kroner i Lotto

0

Det var noget af en overrækkelse, der ventede personalet hos Meny i denne uge, da de fik at vide, at en kunde har vundet 7 millioner kroner på en lottokupon købt hos Meny på Indre Ringvej i Fredericia.

Nyheden er så frisk, at Danske Spil ikke har nået at lave pressemateriale på historien endnu. Men vi har talt med Anja Nielsen, der til dagligt leder kasselinjen hos Meny.

Anja Nielsen var ikke selv på arbejde i går, men havde selvfølgelig hørt den gode nyhed fra hendes kolleger. Hun aner ikke om, det er hende, der har solgt den pågældende lottokupon, men det skulle ikke komme bag på hende, da hun oftest sidder ved kassen. Specielt mandag var det det helt store samtaleemne både i butikken, hos personalet, såvel som kunderne, der havde fået nys om milliongevinsten.

Anja Nielsen, Meny Fredericia. Foto: AVISEN.

Både Købmand Morten Birkebæk og Anja Nielsen kunne ikke tænke sig at stå frem, hvis de havde vundet så mange millioner, men begge er glade for den opmærksomhed, det giver Meny. Anja Nielsen spiller ikke selv lotto, men kunne selvfølgelig som så mange andre danskere tænke sig at modtage så stor en gevinst. Se indslaget med Anja Nielsen ovenfor.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer