Forside Erhverv Fredericianer vandt gratis bil i en måned hos Kop & Kande

Fredericianer vandt gratis bil i en måned hos Kop & Kande

DEL
Kop & Kande Fredericia. Foto: Thomas Lægaard - Fredericia AVISEN

Fredericia AVISEN besøgte Kop & Kande i Vendersgade 1d også kaldet Midtpunktet. I deres sidste tilbudsavis kunne man vinde retten til en gratis bil i en måned og efter kunder har kørt i den et år, kan man vinde selve bilen.

Man kender det godt, den slags konkurrencer, man aldrig vinder. Men for Sven og Birte Dufresne så var det en anden sag. De vandt retten til at køre i den lille fine VW Up ved at købe et Bosch-produkt og registrere købet hos Kop & Kande. For manden Sven Dufresne var det udover glæden ved bilen nærmest et kærlighedsmøde, da han har været hos VW i 50 år.

De heldige vinder foran vores lokale Kop & Kande. Foto: Kop & Kande

“Når man køber et Bosch-produkt i Kop & Kande-butikker så går man ind og registrerer, at man har købt produktet og deltager i lodtrækningen, hvor der hver måned i et år bliver udtrukket en som kan køre i den her Kop & Kande-bil i en måned. Til sidst så er alle dem, der ikke har vundet, men registreret sig, deltager i at vinde den her bil som så har været ude og køre i 12 måneder”, siger Lise Møller.

Kop & Kande har over 100 butikker i Danmark, så det er noget af et nåleøj, som de heldige vindere har fundet.

“Det er fantastisk, at det er en fra Fredericia, der har vundet, det er vi så glade for. Endnu mere glade er vi over, at det er en af vores dejlige trofaste kunder”, siger Lise.

Kunden var rigtigt begejstret over at vinde og udtrykte, at hun aldrig plejer at vinde noget. Men det gjorde hun så denne gang.

Ellers er butikken ved at at være klar til påske der er godt med varer på hylderne så kig ned i Kop & Kande i Midtpunktet hvis du skal inspireres.

bit.ly/LethiFredericia
Skal du opleve legenden i Fredericia? Så klik her
DEL