Danmarks mest populære radioprogram, Go’ Morgen P3 får fredericiansk vært, når den 26-årig Line Kirsten Nikolajsen fra Fredericia skal være vært de kommende måneder.

Værten selv er ovenud lykkelig:

“Det føles helt syret! Men også vildt fantastisk. Jeg tror først, det gik op for mig, at det rent faktisk sker, da min far lige sendte programoversigten for mandag til mig. Og det på trods af, at vi i denne uge arbejder på højtryk for at blive klar til sending,” fortæller Line til Fredericia Avisen.

Line Kirsten Nikolajsen skal som skrevet være vært på, “Go’Morgen P3, hvor hun afløser Tue, Tony og Sara, mens de er på lang ferie. Hun skal være afløser sammen med Anders Hagen.

Det startede med uniradio

“Jamen, jeg har faktisk lavet Uniradio, siden jeg begyndte på Universitet, og kunne mærke, at det var noget, jeg virkelig synes var fedt. Under et udvekslingsophold i Australien lavede jeg også lokalradio på Radio Adelaide. Da jeg kom hjem, skulle jeg i praktik og ville gerne radio, men endte faktisk i en lidt anden del af p3. Nemlig ved P3’s web- og satireafdeling. Efter praktikopholdet blev jeg hængende på freelancebasis ved dem, og lavede ved siden af min podcast Den 4. Væg (om dansk scenekunst). Jeg kunne godt mærke, at det er rollen som formidler, jeg for alvor synes er fed. Så da de ringede for en måneds tid siden og spurgte om jeg ville komme til casting, var jeg jo selvsagt ved at eksplodere af glæde,” siger frederianeren, der også er kendt fra det kunstneriske miljø i fæstningsbyen.

Hvordan er det som Fredericiapige at score det job?

“Jobbet ville jo være fedt selv, hvis det ikke lå i København. De jyske rødder er jo altid med til at holde ens fødder solidt plantet på jorden, så mon ikke de nok skal holde mig der, selvom man scorer et vanvittig fedt job”, slutter den nye P3-vært.