OmniPod er det nye skud på stammen i den evigt voksende podcastverden. OmniPod er dog langt fra bare ‘endnu en podcasting App’, og med Appen er partnerteamet fast besluttet på at ændre måden, hvorpå vi deler viden, erfaring og oplevelser med hinanden.

I dag er podcast i høj grad forbeholdt professionelle podcasterer og influentermed adgang til det nødvendige udstyr og tekniske kunnen, mens den almindelige bruger må holde sig til lyttersiden. Og det er netop dét OmniPod søger at ændre for at gøre podcasting mere tilgængeligt og socialt.

TILGÆNGELIGT OG SOCIALT

“I 2018 spurgte ForbesIs social podcasting the next big thing?”. Det er vi overbeviste om, at det er. Det er bare endnu ikke succesfuldt blevet introduceret til massemarkedet. Med OmniPod stræber vi efter at gøre podcasting til allemandseje og give alle en stemme uanset erfaring, tekniske færdigheder og dyrt udstyr. Og så ønsker vi at gøre podcasting til en social oplevelse – tænk traditionelt socialt medie men gennem det sagte ord i stedet, ” siger Trine Hoffensetz Winther, CEO & founding partner.

I korte træk, er OmniPod for lyd, hvad Instagram er for billeder. I Appen kan brugerne optage og uploade nye lydfiler, redigere, tilføje filtre, dele med deres netværk, lytte til andres podcasts/opdateringer – og selvfølgelig like, følge og kommentere helt som de er vant til fra andre sociale medier. OmniPod tager podcasting fra envejskommunikation til et reelt dialogbaseret medium, hvor alle kan være med.

HOLD DIG OPDATERET ON-THE-GO 

Langt de fleste ved i dag hvad podcasting er og millioner af lyttere verden over nyder godt af at kunne lytte med på farten – uanset om de er i bilen, på cyklen eller laver mad i køkkenet.

Vi ønsker at tappe ind i muligheden for at holde sig opdateret on-the-go og udvide denne feature yderligere til brugernes eget sociale netværk. Med Appen kan folk følge med i hinandens liv, viden og erfaringer gennem hovedtelefonerne uden at skulle bruge timevis på at scrolle gennem billeder og videoer – på den måde kan OmniPod desuden bidrage til at reducere ’screen time, siger Kenneth C. H. Winther, founding partner.

STOR INTERESSE OG GLOBALT POTENTIALE

Allerede under udviklingen af version 1.0 har der været stor interesse for det nye sociale medie fra både investorer og influenter. Blandt andet er nogle af de skarpeste profiler indenfor både lyd, marketing og tech hoppet med ombord på rejsen som eksterne rådgivere, hvor de hjælper med at sikre den højeste kvalitet i alle aspekter fra konceptudvikling til eksekvering. 

Vi er utroligt begejstrede for at have så stærkt et advisory team med ombord, da det i høj grad hjælper os med at ramme plet og få skabt den bedst mulige App og sikre en høj kvalitet til brugerne fra start. Vi er overbeviste om, at vi kan revolutionere podcast mediet, og vi ser et kæmpe globalt potentiale med afsæt i den kontinuerlige udvikling og interesse for podcasting – med mange millioner lyttere verden over,” siger Armin Kavousi, founding partner

OmniPod Appen vil være tilgængelig I AppStore og Google Play fra august 2019. 

Du kan skrive dig op til nyhedsbrevet og få opdateringer i forbindelse med lanceringen på: www.omnipodcast.com

www.fcfredericia.dk