To sydlandske mænd forsøgte tirsdag formiddag at begå tricktyveri mod en 75-årig dame i Danske Bank i Gothersgade i Fredericia. Den ældre dame benyttede hæveautomaten i forhallen hos Danske Bank, da hun vil se saldoen på sin konto.

– Men den ene af tricktyvene får afledt opmærksomhed hos den 75-årige, hvor det lykkedes ham at trykke på hæveautomaten så der kommer 2000 kroner ud, som han tager. Men et vidne – en mand på 54 år fra Fredericia – ser dette og tager kontakt til tricktyven, oplyser Jeppe Tranum fra lokalpolitiet i Fredericia til Fredericia Avisen.

Tricktyven begynder at diskutere og sætte sig til modværge, men så skrider den fredericianske mand til handling og foretager en civil anholdelse. Bankens personale kommer den fredericianske mand til undsætning og politiet bliver tilkaldt. Det skete klokken 11.23.

– Tricktyven er en rumænsk mand, som skal fremstillet ved Retten i Kolding i dag klokken 11.00, slutter Jeppe Tranum.

En medgerningsmand nåede at smutte fra banken. Han er nu efterlyst af politiet. Han beskrives som:

Mand, 25-30 år, sydlandsk af udseende. Han var iført en sort jakke med hætte samt en grå trøje, hvor hætten hang ud over jakken. Han havde grå bukser på samt kondisko. Den efterlyste mand havde også en caps på hovedet, som er sort med hvid skygge.