Den fredericianske erhvervsmand, Lars Hoffmann, har fået nyt job hos DFDS. Han skal i de kommende år stå i spidsen for virksomhedens Middelhavs-kontor, som samlet set tæller 750 medarbejdere.

Den 47-årige fredericianer, Lars Hoffmann er blevet udpeget som VP og Chef for BU Meditteranean samt Adm. Direktør DFDS’ tyrkiske selskab. Lars Hoffmann har en stærk baggrund som erhvervsmand i branchen, og har indtil nu været direktør for al dansk fragt, færgeaktiviteter, terminaler og ansvarlig for DFDS’ baltiske agentur i Kiel.

Lars Hoffmann blev en del af DFDS i 2015. Han kom med en omfattende handels- og shippingerfaring, senest fra en stilling som Adm. Direktør for handelsselskabet Endofa i Dubai. Før dette var han CEO og bestyrelsesmedlem i forskellige shippingvirksomheder, blandt andet fredericianske ShippingDK (i dag SDK).

“Det er virkelig en spændende opgave, som jeg ser frem til at arbejde med. Det venter mange udfordringer og interessante muligheder. Jeg kunne ikke sige nej tak til stilling, hvor jeg får muligheden for at sidde for bordenden af en af de mest spændende forretningsenheder i vores koncern,” siger Lars Hoffmann og fortsætter:

“Jeg kender regionen og kan lide at arbejde i den. Jobbet lå højt på ønskesedlen for mig hos DFDS. Jeg er glad for organisationen, så det bliver en fantastisk opgave”.

Lars Hoffmann skal foreløbig være udstationeret i 2,5 år.

https://www.billet.dk/order/tickets/13260481/lars-lilholt-band-buelows-kaserne-2019-07-06-19-30-00?