Mads Findahl er ny filialdirektør hos Nordea Fredericia Middelfart. Den 30-årig fredericianer er glad for at være tilbage i byen, han er barnefødt i.

Mads Findahl flyttede efter en årerække i Odense, hvor han læste, retur til fæstningsbyen. Efter 2,5 år som filialdirektør i Middelfart har han nu også fået Fredericia under sin paraply, og det glæder ham.

– Det er naturligvis en ære at være filialdirektør for Nordea i byen, hvor jeg er født. Jeg er også glad for, at Nordea sætter et stort fokus på at styrke det lokale. Vi og jeg skal være der, hvor vores kunder er, og når jeg eksempelvis er til sport med min datter, så er det fantastisk, hvis jeg også kan møde mennesker fra vores hverdag. Det giver en stor værdi at være lokal, siger Findahl, der sammen med sin hustru, Simone, har datteren Karla. 

De er også meget glade for, at de i Fredericia kom tættere på familien. Huset i Dalum var solgt på en måned, og så var det ellers bare af sted. Efter 2,5 år som filialdirektør i Nordea Middelfart kom han tættere på Fredericia, da familien i 2020 købte hus i byen. 

Det lå oprindeligt ikke i kortene, at han skulle være bankmand, men da han ført fik øjnene op for, hvad det indebar, var han solgt.

– Jeg gik faktisk ikke den traditionelle vej. Jeg har gået i gymnasiet, og derefter taget et udvidet handelsskolekursus, inden jeg læste til finansøkonom i Odense. Sidenhen læste jeg HD i ledelse, imens jeg var i banken, fortæller han og fortætter:

– Nordea Fredericia Middelfart tæller i alt 20 medarbejdere, og vi har et stærkt sammenhold, og lad os bare sige, at vi har haft et vildt år. Der har været virkelig mange bolighandler og vi har haft massevis af opgaver for vores kunder. Det har virkelig været spændende og det går op i en højere enhed, når vores kunders drømme går i opfyldelse.

Der er gang i byggeriet og det har medført travlhed, men også energirenoveringerne giver mange opgaver. Derudover har banken en masse gode samtaler med sine kunder om investering og pensionsoptimering.

Mads Findahl og Christian Blittrup. Foto: AVISEN – Patrick Viborg Andersen

– Der er ingen tvivl om, at udviklingen i Kanalbyen kombineret med eksempelvis Fuglsang i Fredericia og lige så mange spændende boligprojekter i Middelfart har givet os mange opgaver. Det har været en fornøjelse at kunne opfylde så mange ønsker, hvor det har været muligt. I det hele taget er Middelfart og Fredericia bare et spændende område som byer, men også som markedsområde, siger han og uddyber:

– Det er virkelig noget, der driver mig, at vi kan arbejde med folks drømme, ideer og tanker for livet. Det er ikke bare tal, det er mindst lige så meget at gøre det muligt, vi kan. Når det er sagt, så anerkender jeg naturligvis, at banker er forretninger på lige fod med andre forretninger. Men jeg er personligt drevet af folks drømme, og derfor glæder jeg også til at møde massevis af kunder fra lokalområdet, og ikke mindst vise dem, at vi er lokalt drevet, slutter den nye filialdirektør, der ved sin side har den tidligere filialdirektør, Christian Blittrup som vicefilialdirektør.