Michael D. Rix er tiltrådt som ny direktør i Jansson El. Han indgår i direktionen med direktør Morten Juhler og skal styrke serviceforretningen og lokale afdelinger.

Der er lagt op til et spændende samarbejde, når den ”nye” dreng i klassen møder den erfarne, ”gamle” kending. Morten Juhler har siden 1984 arbejdet i Jansson El og har i løbet af sin flotte 35-årige karriere i el-virksomheden vist sine stærke kompetencer inden for entreprise- og projektstyring. Fra februar 2019 bliver han suppleret af Michael D. Rix, som skal være med til at videreudvikle virksomheden med ansvar for service, HR og strategi.

”Først og fremmest er jeg stolt af at blive en del af Jansson-familien. Jeg ser meget frem til at møde alle mine kolleger og lære en masse om, for mig, en ny branche. Derfor ser jeg det som et stort plus at have Morten ved min side, da jeg har stor respekt for hans mange år i branchen. Jeg er sikker på, vi kan supplere hinanden rigtig godt med vores forskellige kompetencer i forhold til uddannelse, branche, erfaring og måde at arbejde på,” fortæller Michael.

37-årige Michael kommer fra Taulov ved Fredericia, hvor han bor med sin kone og to børn. Han har en uddannelse som ingeniør med hovedfag inden for ledelse, produktion og økonomi. De seneste 13 år har Michael arbejdet med ledelse i blandt andet LEGO, Monjasa og VIKING Nadiro, hvor han i sidstnævnte har siddet som adm. direktør.

Jeg er vant til at kommunikere på alle niveauer i organisationen og søger altid at lede ud fra et godt eksempel. Mine kerneværdier er: Respekt, tillid, ambition, innovation, teamwork og ydmyghed. Jeg mener, at alle medarbejdere er et aktiv og skal involveres efter bedste evne for at vedligeholde engagement og motivation i hele organisationen,” fortæller Michael.

Michael får en vigtig rolle i forhold til at styrke serviceforretningen i Jansson El gennem hans ledelsesmæssige, strategiske og menneskelige kompetencer. Han bliver en del af en 122 år gammel virksomhed, som gennem årene har specialiseret sig i udførelsen af service- og installationsopgaver målrettet inden for energi-, miljø- og processtyringer. Jansson El er en del af Jansson Gruppen A/S, der med ca. 260 ansatte beskæftiger sig med tekniske løsninger indenfor el-, alarm- og kommunikationsområdet.

Jeg ser frem til at arbejde sammen med Michael. Med Michaels ansættelse ser jeg, at der bliver mulighed for mere tid til det strategiske arbejde og den fortsatte udvikling af selskabet. Med hans fokus på serviceforretningen og medarbejdere vil jeg kunne fokusere på de større projektopgaver, som er i god vækst hos Jansson El,” udtaler Morten.

Med Michael og Morten sammen ved roret er Jansson El gearet til at erobre markedsandele de kommende år. Samarbejdet markerer et spændende, nyt makkerpar i Jansson Els historie med fornyet fokus på virksomheden hele vejen rundt. I fællesskab skal den nye ledelse sikre udvikling og fremdrift i selskabet til gavn for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

https://www.facebook.com/mrhoejer/