Sidste år havde Bykalender lanceret Fredericiakalenderen, og den er tilbage igen i år, og folkene bag har lært af sidste år, hvor der opstod misforståelser blandt butikkerne og folkene bag kalenderen. De fejl har Bykalender lært af.

Fredericiakalender er tilbage. Sidste år fik kalenderen en del medieomtale, da butiksejere følte sig snydt, idet at de havde misforstået konceptet, som de havde sagt ja til at være en del af. Kalenderen beskriver sig selv som en moderne pakkekalender, hvor man selv tager rundt i byen og modtager gaverne. Lågerne indeholder gavebeviser til byens butikker, restaurationer og kulturinstitutioner.

Flere af butikkerne, der var med i sidste års kalender er gengangere. Det drejer sig om: Matas, Spangsbjerg Chokolade, Juelsminde.nu, Zoom by Zoom, iGym, Fredericia Dagblad, Louis Nielsen, PhotoCare, Føtex, Urbania Street Food, SuperBrugsen og Den Lille Landssoldat.

Derudover er følgende nye kommet med: Fredericia Golf Club, Gaia, Normal, Mødrehjælpen, Nørregade, mambeno, PA Brød, Fotograf Helle S. Andersen, Løvbjerg, Nordic Hiit, Botex og Plusbog.dk.

Vi har været i kontakt med Kenneth Kristensen fra Bykalender, der fortæller følgende om, hvordan salget indtil videre har været af kalenderen:

»Salget går indtil videre fornuftigt. Der er dog endnu god tid til jul, og den største del af salget kommer formegentlig til at ligge lige op mod 1. december. Men jeg er optimistisk indtil videre,« siger Kenneth Kristensen.

Sidste års kalender gav en del polemik fra butikkerne, og det har Kenneth taget ved lære af.

»Ja, der var en del skriverier sidste år. Jeg har naturligvis lært meget siden den første Fredericiakalender sidste år. Først og fremmest er kommunikationen med de deltagende butikker forbedret – både i form af tættere løbende dialog samt med endnu skarpere samarbejdsaftaler. Så de deltagende butikker er langt bedre rustet i år,« fortæller Kenneth Kristensen og fortsætter:

»Jeg har i forlængelse heraf haft en god konstruktiv dialog med butikkerne, så der ikke opstår misforståelser i stil med sidste år. Heldigvis har opbakningen fra byens butikker været utrolig positiv, og interessen for at deltage i årets kalender har været meget imødekommende.«

Fredericiakalenderen kan købes hos SuperBrugsen Nymarksvej, Føtex Venusvej, Føtex Prinsessegade og hos Spangsberg Fredericia.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer