Fredericia Vinhandel sadler om, og har besluttet at åbne en webshop, samtidig med butikken i Danmarksgade kører videre som hidtil.

I syv måneder har Fredericia Vinhandel drevet en afdeling på Adelvej i Taulov, men den har de besluttet at lukke ned pr. dags dato og i stedet satse på en webshop.

“Vi vil stadig lave noget smagning i Taulov den første fredag i måneden hos Bach og Bergs, hvor vi har fået lov at låne deres lokaler. Man vil også stadig kunne ringe til os og få leveret til Taulov,” siger indehaver af Fredericia Vinhandel, Henrik Holst Pedersen, til Fredericia AVISEN og kommer ind på baggrunden for at åbne en webshop:

“Meget af salget går hen mod nettet i forvejen. Når man sidder fredag aften med en god flaske vin, så går man ind på mobilen og vil købe. Det er en af grundene til, at vi har valgt at gøre som vi gør,” fortæller Henrik.

Med webshoppen følger der også mere kørsel ud af huset for Fredericia Vinhandel, der selv vil stå for fragten.

“Så er vi sikre på, at flaskerne ikke går i stykker. Vi vil køre ud inden for en radius af 50 km. Prisen for levering vil være 49 kr., men bestiller man for over 1000 kr. er leveringen gratis,” lyder ordene fra Henrik Holst Pedersen, som forsikrer, at servicen i Danmarksgade fortsat vil være som hidtil, selvom Fredericia Vinhandel åbner en webshop.

Henrik Holst Pedersen forventer, at Fredericia Vinhandels webshop går online omkring d. 1. august.