I morgen spiller Fredericia Håndboldklub hjemme mod HEI i den første kamp i 1.division. Det har fået fans, håndboldelskere og sponsorere til at gå amok. En af dem, der er gået hele vejen er Fredericia Vinhandel i Danmarksgade. Indehaver Henrik og Julie Holst har derfor sat label på vinflaskerne for at mikse kærligheden til vinen og håndbolden. 

Det er en glad ejer, vi møder hos Fredericia Vinhandel. Henrik Holst kører et skarpt tilbud på FHK-vinen, som vi tidligere har omtalt på Fredericia AVISEN.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Henrik er fynbo og er vokset op med håndbold i GOG, og derfor glæder han sig til sæsonstart, som bliver fejret med et skarpt tilbud på FHK-vinen:

“Vi har valgt at sætte prisen til 50 kroner til kampen på onsdag. Vi vil gerne markere åbningen af hallen og starten på en forhåbentligt fremragende sæson. Det har vi så valgt at gøre med et skarpt tilbud på vinen,” forklarer Henrik Holst til Fredericia AVISEN.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Foruden FHK-vinen vil der til onsdagens kamp mod HEI også være mulighed for at få fingrene i en speciel portvin.

“Det er en Taylor’s Limited Edition portvin, som vi sælger i forbindelse med kampen til 425 kroner, og som virkelig er en speciel portvin at få fingrene i,” forklarer Henrik Holst.

Taylor’s Limited Edition  er fremstillet af nogle partier fra omfattende reservelager af 10, 20, 30 og 40 år gamle Taw-nys, som har ligget på lager hos Vila Nova de Gaia. Prisen på den specielle portvin er 425 kroner, og man skal være hurtig, hvis man skal have fingrene i den, oplyser Henrik Holst, der glæder sig til onsdagens opgør i thansen Arena.

Kampen mellem FHK og HEI bliver dækket intenst på Fredericia AVISEN, hvor vi er med til både indvielsen af arenaen, selve kampen som vi vil liveopdatere fra og efterfølgende lave et dybdegående referat fra samt bringe reaktioner.

Annonce