Fredag fyldte Fredericia Vinhandel fem år med deres nuværende indehavere, Henrik Holst Petersen og Julie Holst Petersen. Fejringen skete med skarpe fødselsdagstilbud og servering af grillpølser med brød til kunderne.

Det var ikke hvilken som helst fredag hos Fredericia Vinhandel. Kom man fra Danmarksgade kunne man se, at der stod flag ved indgangspartiet og gik man videre om mod Bjergegade var der sat en pavillon op med vin og lige bagved stod en af ven af Fredericia Vinhandel, Finn Munk, og lavede pølser med brød.

Sådan så det ud, da man gik ned af Bjergegade fredag eftermiddag. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“Det var rigtig hyggeligt at se kunderne på en lidt anden måde, end vi plejer. Man taler på en anden måde om tingene over en pølse og et godt glas vin,” siger Henrik, der havde besøg af flere leverandører.

En ven af Fredericia Vinhandel, Finn Munk, lavede grillpølser med brød i forbindelse med fejringen af vinforretningen. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Samtidig med at Fredericia Vinhandel gjorde ekstra ud af fødselsdagen ved at sætte grill og pavilloner op havde vinhandel også åbent som normalt, men det var i et større format end man plejer.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Den normalt intime vinhandel var udvidet til at omfatte hele lageret, hvor der var linet flot op med tilbud på dagen. Det var noget mange benyttede sig af i løbet af fredagen, hvor Henrik glædede sig over fremmødet.

“Det har været overvældende med så mange gæster i løbet af dagen. Rigtig mange har været forbi med lykønskninger, hygget sig med en pøse og et glas vin og mange har også benyttet muligheden til at gøre en god handel. Det har været en rigtig dejlig dag for os,” forklarer Henrik, der ikke kan forstå, at der er gået fem år med Julie og ham som indehaver af Fredericia Vinhandel:

“Det er surrealistisk fordi vi synes, at vi kom til for et år siden, men vi har altså fem års fødselsdag. Tiden er fløjet af sted,” slutter Henrik.

Flere leverandører var til stede i Fredericia Vinhandel i forbindelse med fødselsdagen. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Fredericia AVISEN ønsker Fredericia Vinhandel stort tillykke med de fem år med Henrik og Julie som indehavere.

Se her flere billeder fra fejringen:

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN
http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her