Fredericia AVISEN er på Jelling Festival og går en tur bag kulisserne og ser på hvordan det hænger sammen. I dag møder vi frivillige fra Fredericia Triathlon Team, som tjener penge til deres klub, mens de holder vagt.

Det er torsdag på festivallen. En dag, hvor det regner det meste af dagen. Ved indgangen til Champagnebaren møder vi Angelika Rosenberg fra Middelfart, hun er med på holdet af frivillige fra Fredericia Triathlon Team. Opgaven er meget simpel og Angelika er storsmilende på sin vagt, hun holder øje med om folk tager flasker og glas med ud fra Champagnebaren. Indenfor venter Magnus Kring Nikolajsen og Magnus Falborg som har fri fra deres vagter i dag.

Angelika Rosenberg foran Champagnebaren. Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Magnus Kring Nikolajsen har været med før som frivillig hvor han hjalp med at sætte scene op, det er første år for Triaklubben.

Folk tager godt i mod at vi står ved indgangen til Champagnebaren, der er en super god stemning her. Der har været nogle enkelte der ville have deres flasker med ud, men de har lyttet til os, når vi har sagt at de ikke må”, siger Magnus Kring Nikolajsen.

Magnus Kring Nikolajsen har selv været aktiv i Triklubben, men han kunne have været frivillig for andre foreninger.

“Det er fedt at være frivillig og skabe et trygt sted for festivalgæsterne og så får man en bilet til hele festivalen og man kan have det sjovt samtidigt. Det er en god idé at tilmelde sig som frivillig, man møder en masse mennesker, alle smiler og er glade“, siger Magnus Kring Nikolajsen.

På åbningsdagen stod de to venner vagt, så de hørte Nephew og Christopher fra Champagnebaren. Da de havde fri kunne de nå at se Saveus, hvilket var en fed koncert med gang i .

Magnus Falborg var også på festival som frivillig for tre år siden sammen med sin navnebror Magnus.

Når man er frivillig så giver man tilbage til dem der står for festivalen. Det giver også en god følelse at man ikke bare er en af dem der smider skrald”, siger Magnus Falborg.

Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Magnus og Magnus er på vej ud at nyde deres fridag, hvor koncerterne med Minds of 99 og L.O.C. kalder.

Ole Nikolajsen har stået for at skaffe frivillige og han fortæller hvorfor klubben gør det:

“Vagten på Jelling er en god tjans for Triklubben, vi tjener nogle gode penge på det til Ungdommen i klubben, og som en god side gevinst, for de medlemmer der hjælper Partout armbånd. Det er både medlemmer fra Triklubben og nogen der slet ikke har tilknytning til klubben der hjælper. I år har vi endda en triatathlet fra København, der har taget den lange vej til Jelling for at hjælpe klubben. Det gør han fordi han gerne vil give lidt tilbage til Fredericia Triathlon Team for de mange gode oplevelser han har haft med stævnerne i byen tilbage i 90- og 00’erne. Vi er glade for både at kunne hjælpe samt få noget til klubben”.

https://www.facebook.com/SusanneEilersenDF/