Lørdag den 18. juni tabte Fredericia Tennisklub 5-1 til Aalborg Østre, og dermed er fredericianerne under pres i forhold til at overleve i 1. division.

I første singlen var det en toptændt Niels Nielsen Dam, der kom foran 2-0 mod Emil Jankowski, men derfra gik det ned ad bakke. Jankowski fik styr på sit spil, og spillede sig sikkert ind i kampen, og endte med at vinde første sæt med 6-3. I andet sæt fortsatte tendensen, og Jankowski vandt sættet med 6-2.

I anden singlen var der klasseforskel. I to sæt tabte Lukas Dupont 6-1 i dem begge, og heller ikke i tredje singlen var der den store spænding. Jonas Dupont tabte første sæt med 6-3, og i andet sæt tabte han 6-1.

Tidligere har Jakob Jessen hevet point hjem til Fredericia Tennisklub, men det skete ikke denne gang. Han var overmatche mod Andreas Schmidt, som han tabte 6-1 til i første sæt og 6-2 i andet sæt.

I doublerne var der heller ikke den store spænding. Niels Nielsen Dam og Lukas Dupont tabte både 6-3 i første og andet sæt, mens Jonas Dupont og Rene Dupont tabte 6-0 og 6-3. 

Der resterer tre kampe i 1. division vest, og de spilles alle i august. Den 7. august møder Fredericia Tennisklub Skovbakken på udebane, mens modstanderen den 13. august er Sønderborg og det hele slutter den 27. august på hjemmebane mod Hasle. Inden de kampe er Fredericia Tennisklub på sidstepladsen.