I foråret 2020 kan musicalen PRINSEN AF EGYPTEN opleves på West End i London. Musicalen havde verdenspremiere på Fredericia Teater i 2018 og er medudviklet af Fredericia Teater i tæt samarbejde med Universal/DreamWorks/TheatreWorks Silicon Valley i USA.

Fra 21. juni 2019 kan PRINSEN AF EGYPTEN opleves i en opdateret udgave med ny koreografi og scenografi på Det Kongelige Teaters Gamle Scene med stortalenterne Diluckshan Jeyaratnam og Lars Mølsted i hovedrollerne som Moses og Ramses.

En af Fredericia Teaters store ambitioner er at udvikle nye musicals af så højt niveau, at de senere vil kunne eksporteres til udlandet. Den ambition bliver nu indfriet med musicalen PRINSEN AF EGYPTEN, som Fredericia Teater har medudviklet i samarbejde med Universal, DreamWorks og TheatreWorks Silicon Valley i USA.

Fra foråret næste år kan man nemlig opleve PRINSEN AF EGYPTEN – eller THE PRINCE OF EGYPT– på West End i London. Ligesom ved verdenspremieren i Fredericia bliver West End-udgaven instrueret af amerikanske Scott Schwartz.

Teaterchef Søren Møller udtaler:
“Jeg er pavestolt af, at vi er blevet en naturlig del af den internationale fødekæde for nye musicals! Det er mange års fokuseret arbejde, der giver pote, og det er de helt store, internationale spillere, vi har med at gøre. Det er stort for Fredericia Teater, men det er også stort for dansk teater og dansk musical i særdeleshed.”

Man behøver dog ikke vente helt til foråret 2020, hvis man vil opleve den anmelderroste musical. Den 21. juni 2019 har PRINSEN AF EGYPTEN nemlig københavnerpremiere på Det Kongelige Teater, hvor den kan opleves med ny koreografi og scenografi, som er særligt tilpasset Gamle Scene. Den spiller indtil videre frem til den 14. juli 2019.

Læs mere om PRINSEN AF EGYPTEN på www.prinsenafegypten.dk.

https://www.billet.dk/order/tickets/13260481/lars-lilholt-band-buelows-kaserne-2019-07-06-19-30-00?