I dag kan Fredericia Teater præsentere den unge og sidste del af Tarzan-castet. Børnerollerne som unge Tarzan besættes af 11-årige Arthur Ditlev Wadstrøm og Esben Kjærsgaard Hjeresen, mens Albert Mahesh Witthoff Groth, Carl-Emil Krogh Nielsen og Kenneth Alrøe Okotie skal spille den unge Terk. Samtidig forlænges spilleperioden på Fredericia Teater med yderligere en uge, så forestillingen nu spiller ind i december.  Fredericia Teaters produktion af Disneys Musical TARZAN har danmarkspremiere i Fredericia den 5. oktober 2018.

 Fredericia Teater kan i dag præsentere resten af castet til teatrets produktion af Disneys Musical TARZAN, nemlig de fem børn som skal spille de unge udgaver af henholdsvis Tarzan og aben Terk. 11-årige Arthur Ditlev Wadstrøm og Esben Kjærsgaard Hjeresen skal dele rollen som ung Tarzan, mens 11-årige Albert Mahesh Witthoff Groth og Carl-Emil Krogh Nielsen samt 13-årige Kenneth Alrøe Okotie kan opleves i rollen som den unge udgave af Tarzans bedste ven; aben Terk.

Samtidig kan Fredericia Teater offentliggøre, at teatrets største opsætning til dato vil kunne opleves i yderligere én uge i Fredericia, hvor den nu spiller helt frem til 2. december 2018.

Fem unge talenter med Tarzan i hjertet

Det er fem Tarzan-glade drenge fra hele landet, der indtager de skrå brædder på Fredericia Teater. De kender alle Disney-filmen ud og ind, og de glæder sig stort til at kickstarte deres rejse som skuespillere i Disneys Musical TARZAN.

De to unge Tarzan’er kommer med vidt forskellige udgangspunkter. Mens Esben Kjærsgaard Hjeresen har prøvet at optræde for et stort publikum, da han i 2017 optrådte for hele Danmark i TV2’s sangunderholdningsprogram Voice Junior, bliver det første gang, at Arthur Ditlev Wadstrøm skal spille for så stort et publikum, som de cirka 800 mennesker, der er plads til i Fredericia Teaters Store Sal.

Den unge Terk spilles af den allerede ret erfarne Albert Mahesh Witthoff Groth, som trods sine 11 år bl.a. har medvirket i ’Efter Brylluppet’ på Betty Nansens Teater. For Kenneth Alrøe Okotie og Carl-Emil Krogh bliver rollen som ung Terk derimod deres debut.

Teaterchef Søren Møller glæder sig over endelig at kunne løfte sløret for det unge cast:

”De fem gutter her kommer med garanti til at overraske og imponere. Fem drenge med talent, vilje og entusiasme. Det bliver en fornøjelse at arbejde med drengene og resten af castet frem mod Fredericia Teaters største tekniske produktion nogensinde. Glæd jer – det gør jeg!”

Fredericia Teaters produktion af Disneys Musical TARZAN har danmarkspremiere på Fredericia Teater den 5. oktober 2018, aarhuspremiere den 21. september 2019 i Musikhuset Aarhus og københavnerpremiere i den nyrenoverede Scandic Falkoner Salen den 29. november 2019.

Billetter til Fredericia og København kan købes via tarzanmusical.dk og fredericiateater.dk. Billetter til Aarhus kan købes via musikhusetaarhus.dk.