Repertoiret i sæsonen 2019-20 byder på tre vidt forskellige musicalproduktioner: Verdenspremieren på Lennon/McCartney-musicalen SHE LOVES YOU, repremieren på gigantsuccesen SHUŸBIŸDUA – THE MUSICAL i en version ”2.0” og verdenspremieren på den nye familiemusical A HERO’S TALE.

Det er en bred vifte af musicalproduktioner, som Fredericia Teater kan præsentere i den kommende sæson. Og fælles for dem alle tre er, at de er originale danske musicalproduktioner udviklet og skabt fra bunden af Fredericia Teater.

Først er der verdenspremiere på musicalen SHE LOVES YOU baseret på Lennon/McCartneys udødelige sangkatalog fra Beatles-årene i 1960’erne – en musical skabt i samarbejde med Maestro Productions. Forestillingen skabes af hele det prisbelønnede hold bag Klokkeren fra Notre Dameog har blandt andet Maria Lucia og Emil Birk Hartmann i hovedrollerne.

SHE LOVES YOU har premiere d. 11. oktober 2019 på Fredericia Teater og spiller også i København den følgende sommer, hvor opsætningen opføres på Gamle Scene på Det Kongelige Teater fra d. 19. juni 2020.

En dansk megasucces vender tilbage

Publikum kan også glæde sig til at se eller gense én af teatrets allerstørste succeser til dato. SHUŸBIŸDUA – THE MUSICAL2.0får repremiere på Fredericia Teater d. 20. marts 2020 i en visuelt opdateret udgave af den anmelderroste publikumsfavorit, som fik 11 seksstjernede anmeldelser ved premieren i 2015 og efterfølgende spillede for over 180.000 mennesker i Fredericia, København og Aarhus.

Shu·bi·duas skarpe, frække og gakkede tekster danner en meningsfyldt ramme om en vidunderlig rejse gennem 70’erne og 80’ernes Danmark, hvor publikum får lov at møde Mick, Sille, Molly, Carlos, Mor, Far og mange andre finurlige personligheder i en spritny og original historie fortalt i et helt Shu·bi·tastiskunivers.

Publikum kan også glæde sig til, at størstedelen af det 25-personer store ensemble fra originalproduktionen i 2015 er med igen.

En eventyrmusical for hele familien

Fredericia Teaters tredje produktion i den kommende sæson bliver verdenspremieren på musicalen A HERO’S TALE. Det er et helt nyt musikalsk eventyr for hele familien – især for alle med hang til adventure, rollespil, et godt grin og den gode historie.

Som arving til rigets største forretningsimperium bliver den unge Albert med en enkelt guldmønt som startkapital sendt ud i verden for at bevise sit værd som købmand. Hans færd bringer ham til rigets fjerneste afkrog, hvor han blandt legendariske dragedræbere og deres ekstatiske fans håber at skabe sig en formue på salg af souvenirs. Hans plan begynder dog at smuldre, og han følger desperat med, da skæbnen leder ham ned af en vej, der kunne føre til rigdom og berømmelse – men mere sandsynligt ender i en drages mavesæk.

A HERO’S TALE er en original og fantasifuld fortælling for hele familien, der bringer tonen fra Fredericia Teaters store eventyrforestillinger ind i Lille sals intime rammer. En storslået, episk musical i lommeformat. Musikken er skrevet af Arthur Lafrentz Bacon, hvis melodier før har kunnet opleves i forestillingen Bleeding Love(Lille sal 2015), mens manuskriptet er skrevet af Mads Æbeløe Nielsen, der også stod bag Shu·Bi·Dua – The Musical, Seebach, Esaura og A Midsummer Night’s Steam. Forestillingen instrueres af John Simpkins.

Der er syv medvirkende og et orkester. Castet offentliggøres senere.

Glæde på teatret

På Fredericia Teater er der kæmpe glæde over udsigten til den kommende sæson. Teaterchef Søren Møller udtaler:

Jeg er helt vildt stolt over at kunne præsentere en sæson, hvor Fredericia Teater for alvor høster frugterne af at have brugt mange år på at blive stærke til at udvikle nye musicals. Og så er jeg super glad for at kunne præsentere masser af nye musicals – til hele familien Danmark.

Billetter til alle tre forestillinger kan købes fra i dag kl. via www.fredericiateater.dk eller tlf. 75 92 25 00.

https://www.facebook.com/heinybags/
Annonce