På Fredericia Teater er man allerede i fuld gang med prøverne til årets første musical ”Ole Lukøje – en lille mareridtsmusical”, der har europapremiere d. 27. februar. Forestillingen udgør sammen med musicalen Bleeding Love, der har verdenspremiere d. 16. april, forårets to satsninger, alt imens vi venter på teatrets store flagskib i den kommende sæson – ”Shu•bi•dua – The Musical”.

“Der ligger mindst lige så meget hårdt arbejde i at producere de mindre kendte forestillinger for alle implicerede på teatret. Derfor slår vi nu et ekstra slag for disse forestillinger ved at gøre det muligt at opleve begge forårets forestillinger her i Fredericia fra priser startende ved kun 210 kr.”, siger teaterchef Søren Møller og fortsætter: ”de to musicals, vi præsenterer i foråret, bliver begge en oplevelse i særklasse med fantastisk musik, sang og sublimt skuespil, der uden tvivl vil røre noget i alle. Kampagnen er tænkt, så alle kan være med – ikke fordi produktet er ringere, men fordi vi tror på, at vi kan få flere i teatret på denne måde”.

Kampagnen er allerede i fuld gang, og hvis man vil benytte sig af det gode tilbud eller læse mere om det, kan man med fordel gå på Fredericia Teaters hjemmeside.

Læs mere på http://fredericiateater.dk

(Foto: Søren Malmose )