Fredericia Teater går på sommerferie med et storslået antal solgte billetter!

Fredericia Teater har nu solgt 60% af billetterne i Fredericia til deres produktion af Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME, som får Skandinavienspremiere den 14. oktober. Derfor forlænger teatret allerede nu forestillingen med en uge, således at det er muligt at få billetter frem til den 20. november.

Musicals med noget på hjerte
“Igen må jeg sige, at jeg er enormt glad for, at publikum har taget vores forestillinger til sig i en sådan grad, at de mere end nogensinde sikrer sig deres billetter i god tid. Jeg er sikker på, at det hænger sammen med, at publikum nu véd, at Fredericia Teater er lig med høj spektakulær kvalitet, samt at de historier vi fortæller altid har både hjerte og giver en selv mere med hjem end man forventede,” fortæller teaterchef Søren Møller i Fredericia Teaters pressemeddelelse.

Publikummer på scenen
Som noget helt særligt har publikum mulighed for at sidde helt oppe på scenen til Disneys
KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical. Fredericia Teater har sat disse billetter til salg på scenen. Publikum kan sidde helt deroppe, hvor det magiske sker.

Sæson 2016/17 tegner godt
Billetsalget har de seneste år på Fredericia Teater været støt stigende, og i forrige sæson nåede teatret op på over 180.000 solgte billetter til de to forestillinger, som Fredericia Teater præsenterede i sæson 2015/16 med Shu·bi·dua – The Musical og A Midsummer Night’s STEAM.

Læs mere på www.klokkerenfranotredame.dk