Disneys Musical TARZAN sætter ny forsalgsrekord for en Disney-musical på Fredericia Teater – og forlænges yderligere en uge

Forsalget til Fredericia Teaters produktion af Disneys Musical TARZAN har netop rundet 45.000 solgte billetter. Dermed er forestillingen den Disney-musical, som har solgt flest billetter i forsalg i teatrets historie. I dag sætter teatret yderligere en uges forestillinger i salg, så endnu flere får mulighed for at opleve musicalen, som har danmarkspremiere på Fredericia Teater fredag den 5. oktober 2018.

Om små to uger bliver Fredericia Teater omdannet til den vestafrikanske regnskov, når teatret har premiere på Disneys Musical TARZAN. Allerede nu har 45.000 købt billet til forestillingen, som dermed er den bedst sælgende Disney-musical i forsalg i teatrets historie. Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical havde den hidtidige rekord med 35.000 billetter i forsalg.

Teaterchef Søren Møller ser frem til at præsentere teatrets mest spektakulære musical til dato:

”Ååååh-iii-ååååh-ii-ååååå – hvor er det vildt, at vi allerede på nuværende tidspunkt har solgt så mange billetter til TARZAN. Jeg svinger mig i lianerne af glæde. Mest af alt fordi vi har en fuldstændig fantastisk forestilling på vej. Den vildeste vi har lavet til dato!”

Som følge af det rekordhøje forsalg åbner teatret i dag op for yderligere en uges forestillinger, så Disneys Musical TARZAN nu spiller helt frem til den 9. december 2018 i Fredericia. Derefter tager forestillingen til Aarhus og København i 2019, hvor den har Aarhus-premiere den 21. september 2019 i Musikhuset Aarhus og københavnerpremiere den 29. november 2019 i den nyrenoverede Scandic Falkoner Salen.

Billetter til Fredericia og København kan købes via tarzanmusical.dk og fredericiateater.dk. Billetter til Aarhus kan købes via musikhusetaarhus.dk.