Interessen for billetter til Fredericia Teaters kæmpehit Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME er enorm. For at endnu flere kan få mulighed for at opleve – eller genopleve – den anmelderroste forestilling forlænger Fredericia Teater nu spilleperioden med en uge. Dermed kan musicalen opleves frem til den 10. november 2019 i Fredericia.

Om knap en måned ringer klokkerne igen ind til landets måske bedst anmeldte forestilling, når Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME vender tilbage til Fredericia Teater fra den 4. oktober 2019. Og interessen er enorm for at opleve eller genopleve Lars Mølsted i rollen som den pukkelrykkede klokker Quasimodo.

Det får i dag Fredericia Teater til at forlænge spilleperioden med en ekstra uge, så endnu flere får mulighed for at besøge 1500-tallets Paris i løbet af efteråret. Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME spiller frem til den 10. november 2019 på Fredericia Teater.

Teaterchef Søren Møller sætter stor pris på publikums modtagelse af genopsætningen:

”Jeg er lykkelig for, hvor godt publikum har taget imod genopsætningen af Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME. Jeg møder hver eneste dag begejstrede mennesker, som fortæller mig, hvor meget de glæder sig til enten at se eller gense forestillingen. Det kan jeg jo godt forstå, men det gør mig stadig glad!”

Billetter kan købes via klokkerenfranotredame.dk.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her