Forud for morgendagens repremiere forlænger Fredericia Teater i dag endnu engang spilleperioden på megahittet Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME. Det samlede billetsalg har rundet 185.000 solgte billetter til forestillingen, som har repremiere på Fredericia Teater i morgen, den 4. oktober. Musicalen kan med dagens forlængelse opleves til og med den 17. november 2019 i Fredericia.

I 2016 og 2017 gik Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME sin sejrsgang i både Fredericia og København med udsolgte sale og 26 gange seks stjerner fra et stort set enigt anmelderkorps. I morgen, fredag den 4. oktober, byder Fredericia Teater igen velkommen til 1500-tallets Paris, når der er repremiere på landets måske bedst anmeldte musical nogensinde.

Billetsalget går fortsat strygende, og det samlede billetsalg har netop rundet 185.000 solgte billetter. Det får nu Fredericia Teater til at åbne op for yderligere en uges forestillinger. Musicalen med Lars Mølsted i spidsen som Quasimodo spiller dermed frem til 17. november 2019.

Det er en ovenud lykkelig teaterchef Søren Møller, der glæder sig til morgendagens repremiere:

”Hvor er det vildt! Begejstringen for vores produktion af Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME vil tilsyneladende ingen ende tage. Det kan jeg godt forstå – og det er også nu, hvis man vil være sikker på at opleve den. Uanset om det er for første eller femte gang.”

Billetter kan købes via klokkerenfranotredame.dk.