Med mange års erfaring som økonomi- og personaledirektør på Odense Teater fra 2007-2018 træder Mette Sigaard ind på administrationsgangene på Fredericia Teater med præcis den forudsætning og pondus, som teatret trænger til lige nu. Hun kommer fra en stilling som økonomi- og HR-chef på TV2 Fyn.

Mette Sigaard har i sit arbejde på Odense Teater gennemført en modernisering af administration og økonomistyring, samt stået i spidsen for betydelige organisationsændringer. Mette har et indgående kendskab til ledelsesopgaven i et kunstnerisk hus og tager også betydelig erfaring i samarbejdet med offentlige tilskudsydere og teatrets øvrige samarbejdspartnere med sig. 

Mette er uddannet cand. oecon fra Syddansk Universitet og har herudover en bestyrelsesuddannelse fra Aarhus BSS samt deluddannelse i jura fra Syddansk Universitet.

Mette Sigaard udtaler:
​”Efter 11 fantastiske år på Odense Teater valgte jeg i 2018 at prøve nye udfordringer i medieverdenen, men muligheden for at vende tilbage i et sjældent udbudt og for mig særligt attraktivt job i scenekunstverdenen kunne jeg ikke lade passere. Det bliver lidt som at komme ”hjem” igen. Selvom jeg ved, der er meget store økonomiske udfordringer på Fredericia Teater lige nu, ser jeg frem til sammen med hele holdet og bestyrelsen at finde de løsninger og det økonomiske setup, som skal til for at sikre det rette fundament under Fredericia Teaters succesfulde repertoire og ambitiøse planer”.

Teaterchef Søren Møller udtaler:
​”Jeg glæder mig usigeligt til at få en makker. Mit job er vokset proportionelt med teatrets vækst, og jeg har for længst erkendt, at det er nødvendigt og hensigtsmæssigt med flere i ledelsen. Jeg ser det som en kæmpe gevinst for Fredericia Teater, at vi får ansat Mette som økonomidirektør. Mit job har altid været at bringe andre i spil der, hvor de er stærkest. Jeg er taknemmelig for nu at få personlige ressourcer frigjort, så det også kan gælde for mig”

Bestyrelsesformand Gitte Lillelund Bech udtaler:
​”Det blev hurtigt tydeligt for mig, efter at jeg tiltrådte formandsposten i marts sidste år, at Fredericia Teater er vokset til en størrelse, hvor den eneste rigtige løsning er, at vi har en økonomidirektør, som vi også kender det fra andre danske teatre med tilsvarende omsætning. Det har været på tegnebrættet et stykke tid fra bestyrelsens side, og jeg er super glad for, at vi har fundet det helt rigtige menneske til jobbet med Mette Sigaard. Jeg ser frem til, at vi får Fredericia Teaters økonomi og administration til at være på samme høje niveau, som vi har på og omkring scenen. Det fortjener Fredericia Teater.”

Fredericia Teaters bestyrelse
Gitte Lillelund Bech, bestyrelsesformand
​Christian Have, næstformand
​Ina-Miriam Rosenbaum
​Pernelle Jensen
​Ole Steen Hansen
​Tim Høyer

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer