Publikum strømmer fortsat til landets måske bedst anmeldte musical nogensinde, Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME på Fredericia Teater. Derfor åbner teatret nu op for yderligere en uges forestillinger, så musicalen nu kan opleves til og med den 1. december 2019. Billetsalget til de ekstra forestillinger på Fredericia Teater er åbent nu.

Efteråret er den perfekte tid til at gå i teatret, og det mærker man også i Fredericia, hvor det går strygende med billetsalget til Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME, der sammen med den oprindelige opsætning nu har rundet 190.000 solgte billetter. Derfor åbner Fredericia Teater for yderligere en uges forestillinger til historiens måske bedst anmeldte danske musical nogensinde.

Teaterchef Søren Møller er glad for, at teatret nu kan give endnu flere glade publikummer mulighed for at opleve musicalen:

”Det går over stok og sten med billetsalget til Klokkeren. Det er både overvældende og glædeligt. Jeg hører næsten hver dag fra publikummer, som har haft et af deres livs bedste teateroplevelser med Klokkeren. Så det er en glad og stolt teaterchef, der kan melde om endnu en uges forlængelse.”

Med dagens ekstra spilleuge kan Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME opleves ind i december, hvor den foreløbigt har sidste spilledag den 1. december 2019.

Billetter kan købes via klokkerenfranotredame.dk.

http://bit.ly/rosalecture
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer