Spildevand følger Økonomiudvalgets beslutning og fremrykker betalinger for 10 mio. kr.

Mange lokale virksomheder er blevet ramt som følge af udbruddet af corona-smitten. De oplever svigtende omsætning, er presset på deres likviditet og er derfor nødsaget til at afskedige medarbejdere.   

Lørdag besluttede Økonomiudvalget at give en hjælpende hånd til de virksomheder, der ønskede det, ved at fremrykke deres betalinger. Og nu følger Fredericia Spildevand og Energi A/S trop.

”Vi vil meget gerne understøtte kommunens beslutning og samarbejde på dette område også. Derfor har vi finkæmmet vores fakturaer frem til 1. juni, og vi kan fremrykke betalinger til vores leverandører for ikke mindre end 10. mio. kr. Det drejer sig om mellem 250 – 300 fakturaer, og der er mange små virksomheder, som vil kunne få en hjælpende hånd”, fortæller Søren Hjortsø Kristensen, direktør for Fredericia Spildevand og Energi A/S. 

Lars Ejby, der er formand for Fredericia Spildevand og Energi, er glad for, at den kommunale virksomhed bakker op om Økonomiudvalgets beslutning.

”Det er et rigtigt vigtigt signal at sende, at Fredericia Spildevand er en del af Fredericia Kommune som koncern, og at vi understøtter beslutningen fra Økonomiudvalget. På den måde er vi også med til at understøtte lokale arbejdspladser, og det er vigtigt i denne tid. Så jeg er rigtig glad for det arbejde, som Fredericia Spildevand har gjort for at opspore og fremrykke betalinger”, siger Lars Ejby.

Fredericia Spildevand og Energi A/S fremrykker automatisk betalingerne, så virksomhederne skal ikke selv gøre noget.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Majid mollaei
Majid mollaei
7 måneder siden

I kan give danskerne gratis vand i 2månder ligesom nogle lande så folk tænker ikke mere på vand rejning og brug mere tid på rengøring Det kan blive stor hjælp i den dårlige tider.
Med venlig hilsen.majid